Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Wat doen Fillers?
Vooral de rimpels in het onderste deel van het gezicht zijn statisch. Dat wil zeggen dat ze niet veroorzaakt worden door het gebruik van de spieren maar door verslapping van de huid. Deze verslapping ontstaat door veroudering maar kan ook het gevolg zijn van volumeverlies door bijvoorbeeld afvallen. Als we jong zijn is de huid elastisch en heeft ons gezicht de vorm van een omgekeerde driehoek. Naarmate de huidveroudering of het volumeverlies doorzet zal deze vorm zich omdraaien en komt het breedste punt onderaan te liggen wat een ouder uiterlijk geeft.

 

Rimpelvullers/fillers zijn zeer geschikt om de rimpels die ontstaan door het volumeverlies te verminderen. Met een filler kun je een rimpel ondieper maken door een lichaamseigen materiaal (hyaluronzuur) in te spuiten. Ook kun je het gezicht weer volume geven op de plaatsen waar dat verloren is gegaan, een mooi voorbeeld hiervan zijn de jukbeenderen.

 

Rimpels in de onderkant van het gezicht kunnen je een uitstraling geven die niet bij je past. De lijnen rondom de mond geven een strenge, soms ontevreden uiterlijk. Wanneer fillers op de juiste manier worden toegepast kun je op een natuurlijke manier weer een frisser en jonger uiterlijk krijgen. Kwalitatief goede fillers geven tot meer dan een jaar resultaat. Niet alleen worden de rimpels ondieper maar de huid krijgt ook een boost van binnenuit. De huid wordt elastischer en is beter gehydrateerd.

 

Met rimpelvullers kunnen verschillende plekken in het gezicht behandeld worden:

 

1. Nasolabiaal (neuslippen lijn)
2. Lijntjes in de bovenlip en lipvergroting
3. Marionetlijnen (mondhoeken)
4. Kaaklijn verstrakken
5. Horizontale lijn op de kin
6. Hals
7. Gehele gezichtshuid (verbetering van elasticiteit, hydratatie en gladheid).

 

Wat minder bekend maar ook erg mooi om te behandelen met een filler: de slapen, de handen of een deukje in de neusbrug.

 

Rimpels in de bovenste helft van je gezicht (de fronsrimpel, de kraaienpootjes en de voorhoofdrimpels) worden veroorzaakt door de werking van spieren. Daarom worden deze niet met rimpelvullers behandeld.

De artsen van Nationaal Huidcentrum werken uitsluitend met bewezen veilige middelen. Alleen daardoor kunnen wij je een veilige behandeling aanbieden met optimale resultaten. Nationaal Huidcentrum werkt alleen met A-merk producten. Indien je wilt weten welke merken dit zijn kun je kijken op wegrimpels.nl.

 

Alle rimpelvullers/fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof en volledig afbreekbaar. Hierdoor zijn het veilige materialen. Wij bieden geen behandelingen aan met permanente rimpelvullers vanwege gevaar op complicaties.

 

Al onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). 
De NVCG heeft als doelstelling om de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en voortdurend te verbeteren. Met onze NVCG artsen staat Nationaal Huidcentrum garant voor kennis van zaken, kwaliteit van behandelingen en 100% hoogwaardige producten.

Behandeling

De behandeling bestaat uit een aantal injecties. De gekozen filler wordt door de arts direct onder de rimpel of op de locatie die vulling nodig heeft ingespoten. In de filler zit een verdovend middel waardoor de huid al snel gevoelloos wordt, de behandeling is daardoor niet vervelend. Op sommige plekken, zoals de lippen, is het prettig om eerst een verdovende crème aan te brengen. Uiteraard zal de arts dat doen wanneer het zinvol is.

 

Het verschil is direct te zien. Je kunt dus meteen na de behandeling genieten van het resultaat! Doordat het gebruikte hyaluronzuur de eigenschap heeft vocht aan te trekken wordt het behaalde resultaat gedurende de eerste weken steeds mooier. Daarom zien we je graag na enkele weken nog een keer terug. De behandeling neemt weinig tijd in beslag en wordt over het algemeen als niet pijnlijk ervaren. Je kunt na de behandeling direct je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Fillers
Na Nationaal Huidcentrum Fillers
Voor Nationaal Huidcentrum Fillers
Na Nationaal Huidcentrum Fillers
Voor Nationaal Huidcentrum Fillers
Na Nationaal Huidcentrum Fillers
Voor Nationaal Huidcentrum Fillers
Na Nationaal Huidcentrum Fillers
Voor Nationaal Huidcentrum Fillers
Na Nationaal Huidcentrum Fillers
Voor Nationaal Huidcentrum Fillers
Na Nationaal Huidcentrum Fillers
Voor Nationaal Huidcentrum Fillers
Na Nationaal Huidcentrum Fillers
Nationaal Huidcentrum Fillers Nationaal Huidcentrum Fillers Nationaal Huidcentrum Fillers Nationaal Huidcentrum Fillers Nationaal Huidcentrum Fillers Nationaal Huidcentrum Fillers Nationaal Huidcentrum Fillers

Tarieven

Spaar voor € 100,- behandeltegoed
Bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je uitgeeft aan injectables ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels is je kaart vol en ontvangt je € 100,- behandeltegoed op je volgende behandeling met injectables (spierontspanners en rimpelvullers). Hierdoor ontvang je dus 10% korting op je injectable behandelingen bij Nationaal Huidcentrum.

 

Onderstaande prijzen zijn gemiddelden, de arts zal de prijs berekenen op basis van de benodigde hoeveelheid materiaal.

Behandeling
Prijs
Neus-lippenlijn, oppervlakkige rimpel
€ 375,-
Neus-lippenlijn, diepe rimpel
€ 450,-
Mondhoekcorrectie, oppervlakkige rimpel
€ 375,-
Mondhoekcorrectie, diepe rimpel
€ 450,-
Rokerslijntjes rondom de mond
€ 375,-
Lipcontouren
€ 375,-
Lipvergroting
€ 450,-
Verstrakken van de kaaklijn
€ 450,-
Wallen onder de ogen
€ 375,-