Slapen opvullen: direct zichbaar een jongere uitstraling


Breng volume en elasticiteit terug in het gezicht

Naarmate je ouder wordt neemt het volume en de elasticiteit van de huid af en wordt je huid steeds slapper. Hoe ouder de huid, hoe minder vet-, spier- en botweefsel er in en onder de huid aanwezig is. Omdat de botstructuur hier lager ligt, is dit bij de slapen snel zichtbaar. Zogenaamde ‘holle slapen’ laten de wenkbrauwen naar beneden wijzen en geven je een ouder uiterlijk met een vermoeide uitstraling.

Een ultrafijne en effectieve procedure

Met behulp van een ultra fijn naaldje injecteert de arts een filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en het resultaat houdt zo’n 12 maanden aan. Dit is langer dan een fillerbehandeling voor bijvoorbeeld de rimpels rondom de mond, omdat er bij de slapen nagenoeg geen spierbeweging is.

Adviesgesprek

Je kunt altijd een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze cosmetisch artsen. Na het advies is het mogelijk dat de arts direct met de behandeling begint.