Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Een schaamlipcorrectie bij pijn, irritatie of gevoelens van schaamte

Relatief grote binnenste schaamlippen kan heel vervelend zijn en tot veel ongemak leiden. Vele vrouwen hebben door te grote of te ver uitstekende binnenste schaamlippen pijn of irritatie bij activiteiten als fietsen of paardrijden, tijdens het vrijen of bij het dragen van strakke broeken. Het roept bij velen ook gevoelens van schaamte en onzekerheid op. Nationaal Huidcentrum voert als gespecialiseerde kliniek met keurmerk een schaamlipcorrectie uit, waarbij in een ontspannen setting de klachten worden verholpen en het geslachtsorgaan een esthetisch fraaier aanzien krijgt.

 

Een schaamlipcorrectie ofwel labiacorrectie is een veelvoorkomende, veilige en betrekkelijk eenvoudige behandeling, die al vele vrouwen tot grote tevredenheid in onze drukbezochte kliniek hebben ondergaan. Aarzel niet langer en maak een afspraak met een van onze ervaren specialisten voor een vrijblijvend en discreet intakegesprek over een schaamlipcorrectie.

 

Behandeling

Bij een schaamlipcorrectie wordt door een gekwalificeerde en ervaren specialist het probleem van uitstulping van de labia minora ofwel binnenste schaamlippen verholpen. Onder plaatselijke verdoving wordt de overtollige huid verwijderd, zodat de binnenste schaamlippen in verhouding met de buitenste schaamlippen ofwel labia majora komen.

 

Na de behandeling

Het wondje wordt gehecht met oplosbare hechtingen. De relatief gemakkelijke chirurgische ingreep wordt poliklinisch uitgevoerd. Je hoeft niet in de kliniek van Nationaal Huidcentrum te worden opgenomen. Je mag na de behandeling en na een korte rusttijd onder begeleiding naar huis. De schaamlipcorrectie duurt maximaal een uur.

 

Snel herstel, geringe risico’s

Je kunt na een schaamlipcorrectie weer redelijk snel pijnvrij en zonder beperkingen je dagelijkse activiteiten verrichten. Mogelijk zijn je schaamlippen na de ingreep licht pijnlijk en ietwat gezwollen en kan er gering bloedverlies optreden. Een pijnstiller en/of koud kompres geven in dat geval verlichting. Het risico op complicaties is gering. Je bent binnen een tot twee weken volledig hersteld. Er blijven geen duidelijk zichtbare littekens achter. De schaamlippen behouden na de operatie hun natuurlijke gevoeligheid.

Hoge klanttevredenheid

Je komt gewoonlijk na 2 en 12 weken langs voor een nacontrole. De labiacorrectie in Nationaal Huidcentrum kent een hoge klanttevredenheid. Dit lees je terug in de reviews op onze website. Na de schaamlipcorrectie vallen de kleine schaamlippen in staande positie binnen de buitenste schaamlippen en vormen ze een natuurlijk geheel.

 

Adviesgesprek

Het ZKN-keurmerk van onze kliniek garandeert je de beste medisch-cosmetische zorg en nazorg, met korte wachttijden. Onze patiëntcoördinator en arts vertellen je graag tijdens een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek wat een schaamlipcorrectie precies inhoudt, of deze behandeling voor je uitkomst biedt en wat het resultaat kan zijn. De hele procedure van intake tot eindcontrole wordt stap voor stap met je doorgenomen, zodat je in elke fase goed geïnformeerd bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek over een schaamlipcorrectie in Nationaal Huidcentrum.

 

Foto's

Overweeg je een schaamlipcorrectie vanwege pijn, irritatie of ongemak over te grote binnenste schaamlippen? Wij kunnen je tijdens het intakegesprek foto’s tonen van vóór en na de behandeling, waarbij de klachten zijn verholpen en de kleine schaamlippen op natuurlijke wijze binnen de buitenste schaamlippen vallen.


Tarieven

Nationaal Huidcentrum hanteert scherpe tarieven voor een deskundige en veilige schaamlipcorrectie. Wil je meer informatie over een labiacorrectie? Neem contact met ons op via telefoonnummer 088 – 425 10 00, ons e-mailadres info@nationaalhuidcentrum.nl of stel je vragen via het online contactformulier. Je kunt het formulier ꞌAfspraak makenꞌ invullen en je laten terugbellen, of kiezen voor ꞌOnline afspraak makenꞌ en daarbij de door je gewenste dag en tijdstip aangeven voor het intakegesprek over een schaamlipcorrectie. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Plan nu een gratis intake en je ontvangt € 50 behandeltegoed voor een behandeling naar keuze.

 

Behandeling
All-in prijs
Schaamlipcorrectie
€ 995,-