Schaamlipcorrectie


Algemeen

Relatief grote of ver uitstekende binnenste schaamlippen kunnen tot veel ongemak leiden. Veel vrouwen ervaren pijn of irritatie bij activiteiten als fietsen of paardrijden, tijdens het vrijen of bij het dragen van strakke broeken. Ook roept het gevoelens van schaamte en onzekerheid op.

 

Veilig en vertrouwd

In onze gespecialiseerde kliniek voeren wij de schaamlipcorrectie uit in een ontspannen setting. ‘Labiacorrectie’ is een veelvoorkomende, veilige en betrekkelijk eenvoudige behandeling die al veel vrouwen in onze kliniek hebben ondergaan. De intake is discreet en altijd door een vrouw.

Behandeling

In Nationaal Huidcentrum worden de schaamlipcorrecties uitgevoerd door onze bekwame arts​ Dr. Navadeh, ondersteund door een ok-assistente. De – relatief gemakkelijke – chirurgische ingreep is poliklinisch, je kunt na de ingreep naar huis.

 

Dr. Navadeh verwijdert onder plaatselijke verdoving de overtollige huid van de labia minora (binnenste schaamlippen) zodat ze in verhouding komen met de buitenste schaamlippen (labia majora). De schaamlipcorrectie duurt maximaal een uur.

 

Na de behandeling

Na de ingreep wordt het wondje gehecht met oplosbare hechtingen. Na een korte rusttijd in je eigen rustkamer (voorzien van wifi en TV) mag je onder begeleiding naar huis.

 

Snel herstel, geringe risico’s

Na de schaamlipcorrectie kun je redelijk snel pijnvrij en zonder beperkingen je dagelijkse activiteiten verrichten. Mogelijk zijn de schaamlippen na de ingreep licht pijnlijk en ietwat gezwollen. Ook kan er gering bloedverlies optreden. Een pijnstiller en/of koud kompres geven verlichting. Het risico op complicaties is gering en je bent binnen één tot twee weken volledig hersteld. Er blijven geen duidelijk zichtbare littekens achter en de schaamlippen behouden na de operatie hun natuurlijke gevoeligheid. Gewoonlijk kom je na 2 en 12 weken langs voor een nacontrole.

 

Hoge klanttevredenheid

Nationaal Huidcentrum kent een hoge klanttevredenheid. Dit lees je terug in de reviews op de website Kliniekervaringen.nl. Het ISO-keurmerk van onze kliniek garandeert je de beste medisch-cosmetische zorg en nazorg, en korte wachttijden.

 

Ben ik geschikt?

Onze (vrouwelijke) patiëntcoördinator en de arts vertellen je graag tijdens een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek wat een schaamlipcorrectie precies inhoudt, of de behandeling in jouw geval uitkomst biedt en wat het resultaat kan zijn.

Adviesgesprek

Ervaar je pijn, irritatie of ongemak over te grote binnenste schaamlippen en overweeg je een schaamlipcorrectie? Aarzel niet langer en maak een afspraak met onze ervaren specialisten voor een vrijblijvend en discreet intakegesprek. In dit gesprek wordt de hele procedure van intake tot eindcontrole stap voor stap met je doorgenomen, zodat je goed geïnformeerd bent over elke fase.

Foto's

In het intakegesprek tonen wij je foto’s van vóór en na de behandeling.


Tarieven

Nationaal Huidcentrum hanteert scherpe tarieven voor een deskundige en veilige schaamlipcorrectie.