Maak kennis met… Dr. Eli Navadeh, MD, PhD

Cosmetisch Dermatoloog en directeur van Nationaal Huidcentrum Dr. Eli Navadeh is gespecialiseerd in labiacorrecties en liposculptuur onder lokale verdoving, en dan met name in liposuctie bij lipoedeem. De patiënten en cliënten van Dr. Navadeh prijzen hem om zijn oog voor esthetiek, in combinatie met de persoonlijke aandacht die hij biedt.

5 vragen aan:

Directeur Dr. Eli Navadeh, MD, PhD.

 

Wat is jouw specialiteit als cosmetisch dermatoloog binnen Nationaal Huidcentrum?

“Ik ben met name gespecialiseerd in het uitvoeren van liposculptuur onder lokale anesthesie en schaamlipcorrecties. Binnen de liposculptuur ben ik in het bijzonder gespecialiseerd in liposuctie bij lipoedeem.”

 

Waarom heb je gekozen voor het beroep van cosmetisch dermatoloog?

“Ik wilde sinds mijn studie Geneeskunde altijd al een medisch specialisme combineren met een cosmetisch vakgebied. Binnen het specialisme Dermatologie kunnen deze twee vakgebieden perfect met elkaar worden gecombineerd. Bovendien heb ik sinds mijn kinderleeftijd altijd al een fascinatie gehad voor kunst en schoonheid. Als cosmetisch dermatoloog kan ik dit tot uiting brengen wanneer ik mensen behandel.”

 

Waarom vind je het belangrijk om cosmetische behandelingen uit te voeren?

“In mijn visie reikt het belang van cosmetische behandelingen verder dan het oog. Wetenschappelijke onderzoeken laten zien dat een groot deel van de mensen die een cosmetische behandeling hebben ondergaan hierna een positiever lichaamsbeeld heeft. Dit ervaar ik ook zo bij mijn cliënten. Een positief lichaamsbeeld is even belangrijk als een positief zelfbeeld. Bij cosmetische ingrepen gaat het volgens mij niet om het streven naar een perfect uiterlijk. Ik streef ernaar om mensen te helpen bij het creëren van een uiterlijk waar zij zich comfortabel en zelfverzekerd bij voelen. Dit is uiteraard subjectief, maar kan wel veel voor iemand betekenen. Iemand die tevreden is over zijn/haar uiterlijk straalt dit uit en voelt zich gelukkiger.”

 

Welke tips kun je aan mensen meegeven voor een gezonde huid?

“Net als de legendarische violist Jascha Heifetz over zijn viool zei, zeg ik altijd over de huid: ‘Treat her well and she treats you well.’ Als je iedere dag je huid met geschikte producten verzorgt, niet rookt, rekening houdt met alcohol en zonlicht, dan kun je een mooie, gezonde huid behouden. Ik ben momenteel een eigen huidverzorgingslijn aan het ontwikkelen die je huid respecteert en optimaal ondersteunt.”

 

Wat maakt in jouw ogen Nationaal Huidcentrum uniek?

“Wij zijn een kliniek die zowel dermatologische verzekerde zorg als cosmetische behandelingen op hoog niveau aanbiedt. De hoogopgeleide behandelaars van Nationaal Huidcentrum hebben hart voor de cliënt. De resultaten van onze behandelingen zijn voor ons even belangrijk als voor de cliënt zelf. Ik denk dat dit onze cliënten een gevoel van vertrouwen geeft. Wij weten waar wij mee bezig zijn.”

 

Meer weten?

Wil je een afspraak maken voor advies van  Dr. Eli Navadeh? Bel ons op 088 425 10 00.