Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons
 

Algemeen

Wilt u ook een zachter en vriendelijk uiterlijk, met een natuurlijke uitstraling? Wellicht is een behandeling van de fronsrimpel iets voor u!

 

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren tussen onze wenkbrauwen. Dit gebeurt wanneer u boos kijkt, geconcentreerd met iets bezig bent, of moet knijpen tegen de felle zon. Doordat de wenkbrauwen zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken worden kan er een (diepe) groef ontstaan. Hierdoor kunt u een permanent boos uiterlijk krijgen of ouder lijken.

Behandeling

Een behandeling van een fronsrimpel is eenvoudig. Het resultaat is snel en goed zichtbaar. De werking van de injectable berust op het uitschakelen van de prikkeloverdracht tussen zenuwuiteinde en spiertje. Hierdoor kan deze spier niet meer samentrekken, waardoor de huid ontspant en de rimpels vervagen. De injectable wordt via een klein prikje en in een kleine hoeveelheid in de spier gespoten. Oppervlakkige lijntjes zullen verdwijnen en diepere lijnen zullen verminderen en verzachten. Na verloop van tijd wordt dit middel volledig afgebroken. Wij gebruiken alleen injectables van A merken. Wilt u weten met welk merk wij werken? Kijk op wegrimpels.nl.

Tarieven

Bij Nationaal Huidcentrum spaart u bij elke €50,00 die u besteedt aan injectables of huidtherapie een stempel. Een volle spaarkaart is €100,00 korting waard!

Behandeling
Vanaf prijs
Prijs per zone (bijv. frons of voorhoofd)
€ 175,00