Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Wil je ook een zachter en vriendelijk uiterlijk, met een natuurlijke uitstraling? Wellicht is een behandeling van de fronsrimpel iets voor jou!

 

Fronsrimpels ontstaan door het aanspannen van spieren tussen onze wenkbrauwen. Dit gebeurt wanneer je boos kijkt, geconcentreerd met iets bezig bent, of moet knijpen tegen de felle zon. Doordat de wenkbrauwen zowel naar beneden als naar elkaar toe getrokken worden kan er een (diepe) groef ontstaan. Hierdoor kun je een permanent boos uiterlijk krijgen of ouder lijken.

Behandeling

Een behandeling van een fronsrimpel is eenvoudig. Het resultaat is snel en goed zichtbaar. De werking van de injectable berust op het uitschakelen van de prikkeloverdracht tussen zenuwuiteinde en spiertje. Hierdoor kan deze spier niet meer samentrekken, waardoor de huid ontspant en de rimpels vervagen. De injectable wordt via een klein prikje en in een kleine hoeveelheid in de spier gespoten. Oppervlakkige lijntjes zullen verdwijnen en diepere lijnen zullen verminderen en verzachten. Na verloop van tijd wordt dit middel volledig afgebroken. Wij gebruiken alleen injectables van A merken.

Tarieven

Bij Nationaal Huidcentrum spaar je bij elke €50,00 die je besteedt aan injectables of huidtherapie een stempel. Een volle spaarkaart is €100,00 korting waard!

Behandeling
Prijs
Prijs per zone (bijv. frons of voorhoofd)
€ 175,00