Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Een fronsrimpel ontstaat bij aanspanning van spieren tussen de wenkbrauwen. Dit gebeurt onbewust en je doet het vrijwel permanent, bijvoorbeeld als je geconcentreerd met iets bezig bent of je je ogen dichtknijpt tegen de zon. Door het permanent naar elkaar toetrekken van de wenkbrauwen kan er een (diepe) groef ontstaan die je boos doet lijken, of veel ouder dan je bent.

Behandeling

Een behandeling van een fronsrimpel is snel en het resultaat is meteen zichtbaar. Door middel van een klein prikje met een spierontspanner schakelt de cosmetisch arts de prikkeloverdracht tussen het zenuwuiteinde en het spiertje uit. Zo kan de spier niet langer samentrekken. De huid ontspant, oppervlakkige lijntjes verdwijnen en diepere lijnen verminderen en verzachten. De spierontspanner wordt na verloop van tijd volledig afgebroken, waarna de behandeling kan worden herhaald.

 

Blijven er toch nog diepe fronslijnen bestaan, dan kunnen deze met een filler worden opgevuld.

 

Wij gebruiken alleen injectables van A-merken. Deze middelen zijn veilig, volledig afbreekbaar en blijven langer werkzaam dan andere (B-)merken.

Adviesgesprek

Je kunt altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze (erkende en bevoegde) cosmetisch artsen. Als je wilt, kan de arts na het advies direct de fronsrimpel behandelen.

Tarieven

 € 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) en huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!

Behandeling
Prijs
Prijs per zone (bijv. frons of voorhoofd)
€ 175,00