Fronsrimpel? Verzacht en ontspan je uitstraling


Hoe worden fronsrimpels veroorzaakt?

Door het permanent naar elkaar toetrekken van de wenkbrauwen kan er een fronsrimpel ontstaan die je boos doet lijken, of veel ouder dan je bent.

 

Een fronsrimpel ontstaat bij aanspanning van spieren tussen de wenkbrauwen. Dit gebeurt onbewust en je doet het vrijwel permanent, bijvoorbeeld als je geconcentreerd met iets bezig bent of je je ogen dichtknijpt tegen de zon.

 

Actie:

Op vrijdag 27 augustus en vrijdag 3 september ontvang je maar liefst 20% korting voor het wegwerken van bijvoorbeeld een diepe fronsrimpel of kraaienpootjes met een spierontspanner. Met deze actie betaal je slechts 140,- per zone!

 

Zoals altijd staat kwaliteit voorop. Wij gebruiken alleen A-merk injectables en je wordt behandeld door ervaren specialisten Drs. Nicolette Vermeulen of Drs. René Janssens.

 

Bring a friend

Neem je gezellig een vriend(in) mee, maak dan een dubbele afspraak en ontvang allebei 20% korting per zone.


Leuk om mee te doen? Bel dan snel 088 425 10 00 en plan je afspraak.

 

twee vriendinnen die lachend in de camera kijken

De meest effectieve oplossing voor fronsrimpels

Een behandeling van een fronsrimpel is snel en het resultaat is meteen zichtbaar. Door middel van een klein prikje met een spierontspanner schakelt de cosmetisch arts de prikkeloverdracht tussen het zenuwuiteinde en het spiertje uit. Zo kan de spier niet langer samentrekken. De huid ontspant, oppervlakkige lijntjes verdwijnen en diepere lijnen verminderen en verzachten. De spierontspanner wordt na verloop van tijd volledig afgebroken, waarna de behandeling kan worden herhaald.

 

Blijven er toch nog diepe fronslijnen bestaan, dan kunnen deze met een filler worden opgevuld.

 

Wij gebruiken alleen injectables van A-merken. Deze middelen zijn veilig, volledig afbreekbaar en blijven langer werkzaam dan andere (B-)merken.

 

fronsrimpel

Adviesgesprek

Je kunt altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze (erkende en bevoegde) cosmetisch artsen. Als je wilt, kan de arts na het advies direct de fronsrimpel behandelen.