Fronsrimpel? Verzacht en ontspan je uitstraling


Hoe worden fronsrimpels veroorzaakt?

Door het permanent naar elkaar toetrekken van de wenkbrauwen kan er een fronsrimpel ontstaan die je boos doet lijken, of veel ouder dan je bent.

 

Een fronsrimpel ontstaat bij aanspanning van spieren tussen de wenkbrauwen. Dit gebeurt onbewust en je doet het vrijwel permanent, bijvoorbeeld als je geconcentreerd met iets bezig bent of je je ogen dichtknijpt tegen de zon.

 

 

twee vriendinnen die lachend in de camera kijken

De meest effectieve oplossing voor fronsrimpels

Een behandeling van een fronsrimpel is snel en het eindresultaat is na maximaal twee weken zichtbaar.  Door middel van een klein prikje met een spierontspanner schakelt de cosmetisch arts de prikkeloverdracht tussen het zenuwuiteinde en het spiertje uit. Zo kan de spier niet langer samentrekken. De huid ontspant, oppervlakkige lijntjes verdwijnen en diepere lijnen verminderen en verzachten. De spierontspanner wordt na verloop van tijd volledig afgebroken, waarna de behandeling kan worden herhaald.

 

Blijven er toch nog diepe fronslijnen bestaan, dan kunnen deze met een filler worden opgevuld.

 

Wij gebruiken alleen injectables van A-merken. Deze middelen zijn veilig, volledig afbreekbaar en blijven langer werkzaam dan andere (B-)merken.

 

fronsrimpel

Adviesgesprek

Je kunt altijd langskomen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met één van onze (erkende en bevoegde) cosmetisch artsen. Als je wilt, kan de arts na het advies direct de fronsrimpel behandelen.