Spierontspanner tegen diepe fronsrimpel


Met een spierontspanner ben je snel van je norse blik af

Hoor je soms anderen zeggen “wat zie je er moe uit” of “wat kijk je boos” terwijl je helemaal niet moe of boos bent? Met een spierontspanner kunnen onze cosmetisch artsen je helpen er weer fris, gezond en uitgerust uit te zien.

Hoe ontstaan rimpels?

In het gezicht zijn er twee soorten rimpels: statische en dynamische rimpels. Statische rimpels ontstaan bijvoorbeeld door verlies van elasticiteit van de huid of door afvallen. Dynamische rimpels krijg je door het gebruik van je spieren (denk maar aan lachrimpeltjes en de fronsrimpel tussen je wenkbrauwen).

Fronsrimpel

Vooral de fronsrimpel geeft je gezicht een bozige of norse uitstraling. Door te fronsen ontstaan er verticale rimpels tussen de wenkbrauwen. Zodra je stopt met fronsen verdwijnen deze rimpels weer, maar naarmate we ouder worden blijven deze rimpels zichtbaar. Helaas is niet fronsen geen optie, het gebeurt onbewust! Wat wél helpt is om een kleine hoeveelheid spierontspanner in de spier in te brengen. Zo komt de overdracht van de zenuwsignalen naar de spier tijdelijk stil te leggen.

 

Zolang het middel werkzaam is blijft de huid ontspannen en vervagen de rimpels. Wij gebruiken alleen het meest bekende en veilige middel dat al jaren wordt toegepast in onder meer de neurologie (bijvoorbeeld bij mensen met spasmen).

Bij het gebruik van een spierontspanner is kennis van zaken hoognodig

Alleen een bevoegd en bekwaam arts mag de behandeling uitvoeren. De cosmetisch artsen van Nationaal Huidcentrum zijn dan ook allen aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) en voeren de beschermde titel ‘Cosmetisch Arts NVCG’.

 

De NVCG heeft als doelstelling om de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en voortdurend te verbeteren. Met haar NVCG-gecertificeerde artsen staat Nationaal Huidcentrum garant voor kennis van zaken en kwaliteit. Bovendien gebruiken wij alleen 100% hoogwaardige producten.

 

botox

Gratis intake spierontspanner

Ben je benieuwd wat een behandeling met een spierontspanner voor jou kan doen? Een adviesgesprek met de Cosmetisch Arts is altijd vrijblijvend. Als je wilt, kan de arts je in dit consult meteen behandelen.