Maak kennis met… Drs. James Fouché

Cosmetisch Arts Drs. James Fouché voert binnen Nationaal Huidcentrum de ooglidcorrecties uit. Daarnaast is hij werkzaam als injectable-arts. James heeft een goed oog voor esthetiek. Zijn focus ligt dan ook altijd op het mooiste, meest natuurlijke cosmetische resultaat. Ook doet hij er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn cliënten zich veilig en begrepen voelen.

 

5 vragen aan:

Drs. James Fouché, Cosmetisch Arts KNMG.

 

Wat houdt jouw werk dagelijks in?

“Mijn dag bestaat meestal uit een combinatie van consulten en behandelingen. In de adviesgesprekken beantwoord ik specifieke vragen en informeer ik over mogelijke behandelingen. Daarnaast voer ik op een werkdag de ooglidcorrecties uit, zie ik cliënten voor het verwijderen van hechtingen en nacontroles en help ik mensen bij een scala aan klachten; van volumeverlies tot fronsrimpels en andere medische en cosmetische correcties.”

 

Waar word je blij van aan je werk?

“Ik word altijd blij van mensen die blij zijn met de resultaten van mijn behandelingen, en af zijn van de klachten waarmee ze kwamen.”

 

Wat is jouw specialiteit?

“Mijn specialiteit is het behalen van natuurlijke resultaten op het gebied van ooglidcorrecties, injectables en liposuctie van de hals.”

 

james-fouche-ooglidcorrectie

Naast injectable-behandelingen voert Drs. James Fouché ook ooglidcorrecties uit.

Wat is de meest gestelde vraag door cliënten?

“De vraag die ik het meest hoor is: “Hoe kom ik van deze vermoeide blik af?” De oplossing is heel erg persoonsgebonden, maar de meeste mensen die op consult komen hebben een zeer goede indicatie voor een ooglidcorrectie of een combinatie van botox- en fillerbehandelingen.”

 

Wat onderscheidt in jouw ogen Nationaal Huidcentrum van andere klinieken?

“Wat ik echt opvallend vind is de warme sfeer.”

 

Meer weten?

Bekijk ook de video met stap-voor-stap uitleg van een ooglidcorrectie. Wil je een afspraak maken voor advies van Drs. James Fouché? Bel ons op 088 425 10 00.