Endermologie (lymfedrainage)


Een stevige massage van het onderhuidse bindweefsel

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG apparaat. Met deze behandeling worden zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd.

 

Het LPG-apparaat zuigt de huid op, en rolt het op en af. Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. Het stimuleert bloed- en lymfecirculatie en verbetert de toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen. Het verhoogt de vorming van elastine- en collageenvezels waardoor de huid soepeler, steviger, gladder en gezonder wordt.

Endermologie; effectieve behandeling bij weefselblokkades

Endermologie bestaat uit een kuur van 6 of 12 behandelingen. We starten met twee behandelingen per week.

 

Tijdens de behandeling krijg je speciale kleding aan. Met een LPG-apparaat dat de huid via zuiging omhoog haalt en afrolt, heffen we weefselblokkades op.

 

Na de behandeling
Na 6 tot 10 behandelingen begin je resultaat te zien. Is het gewenste resultaat bereikt, dan is een onderhoudsbehandeling van éénmaal per maand voldoende om dit resultaat te behouden.

 

Ben ik geschikt?

De belangrijkste indicaties voor een endermologiebehandeling:

  • Behandelen van cellulite (vaak ten onrechte cellulitis genoemd)
  • Vetophopingen die “vast” zitten
  • Voor- en nazorg bij liposuctie of liposculptuur
  • Lymfedrainage na cosmetische ingrepen
  • Lipoedeem
  • Striae
  • Littekens door trauma

Adviesgesprek

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden, is het van belang dat je langskomt voor een intakegesprek. In dit (gratis en vrijblijvende) gesprek onderzoekt de huidtherapeute of endermologie voor jou de juiste behandeling is.

Foto's

Na zes endermologiebehandelingen is het resultaat goed zichtbaar; een gladdere, strakkere huid met zichtbaar verminderde cellulite.


Voor Nationaal Huidcentrum Endermologie (lymfedrainage)
Na Nationaal Huidcentrum Endermologie (lymfedrainage)
Nationaal Huidcentrum Endermologie (lymfedrainage)