LPG endermologie


Een stevige massage van het onderhuidse bindweefsel

LPG endermologie is een intensieve massage met een apparaat dat de huid via zuiging omhooghaalt en afrolt, waardoor zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig wordt gemasseerd. Deze vorm van masseren stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, verbetert de toevoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast verhoogt het de vorming van elastine- en collageenvezels zodat de huid soepeler, steviger, gladder en gezonder wordt.

 

De ultieme behandeling van cellulite

Cellulite of sinaasappelhuid komt het vaakst voor op de bovenbenen en de billen. Maar liefst 90% van de vrouwen heeft cellulite, zelfs de slankste en meest sportieve! Er bestaan verschillende vormen van cellulite, die elk een ander behandelplan vereisen. We nodigen je dan ook graag uit voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

LPG endermologie; effectieve behandeling bij weefselblokkades

In de behandeling word je gemasseerd met een LPG-apparaat. Ter geleiding van de behandelkop van het apparaat draag je tijdens de behandeling een nylon LPG-pak, dat het lichaam bedekt.

 

LPG endermologie wordt – mede door de goede geleiding – als minder pijnlijk ervaren dan cupping of een handmatige bindweefselmassage.

 

Bij een enkele locatie zoals bijvoorbeeld de bovenbenen, duurt één behandeling 40 minuten.

 

De stevige massage bevordert de vetverbranding in de behandelde gebieden. Om optimaal gebruik te maken van deze versnelde afbraak van vetten, raden we aan om binnen 6 uur na de behandeling te sporten.

 

Hoeveel afspraken zijn er nodig?

LPG endermologie bestaat uit een kuur van 6 of 12 behandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van het doel en het aantal te behandelen gebieden. Dit hoor je in het intakegesprek met de huidtherapeute. Om cellulite te verminderen zijn er tussen de 12 en 20 behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bereiken.

 

We starten met 2 behandelingen per week. Na 6 tot 10 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar. Is het gewenste resultaat bereikt, dan is een onderhoudsbehandeling van 1 x per maand voldoende om dit resultaat te behouden.

 

Wanneer LPG endermologie?

Belangrijke indicaties voor behandeling met LPG endermologie zijn:

  • cellulite (ook wel ten onrechte cellulitis genoemd)
  • vetophopingen
  • voor- en nazorg bij liposuctie
  • bevordering van lymfedrainage na cosmetische ingrepen
  • verkleefde littekens

Adviesgesprek

Voordat we je kunnen behandelen is het van belang dat je langskomt voor een intakegesprek. In dit gratis en vrijblijvende gesprek onderzoekt de huidtherapeute of LPG endermologie inderdaad de juiste behandeling is voor jou. Indien gewenst, kunnen we aansluitend een proefbehandeling uitvoeren.

Foto's

Na behandeling met LPG endermologie hebben cliënten een gladdere, strakkere huid met zichtbaar verminderde cellulite.


Voor Nationaal Huidcentrum LPG endermologie
Na Nationaal Huidcentrum LPG endermologie
Voor Nationaal Huidcentrum LPG endermologie
Na Nationaal Huidcentrum LPG endermologie
Nationaal Huidcentrum LPG endermologie Nationaal Huidcentrum LPG endermologie