Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Hoe werkt een endermologie behandeling?
Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG apparaat. Tijdens een endermologie behandeling wordt de huid en het onderhuids bindweefsel stevig gemasseerd. Hiervoor wordt een kopstuk gebruikt dat de huid omhoog zuigt en op- en afrolt. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding van de huid, voor lymfedrainage en verzacht het (litteken) weefsel.

Behandeling

De endermologie behandeling wordt aangeboden in een kuur van 6 of 12 behandelingen. We starten met twee behandelingen per week.
Tijdens de behandeling krijg je speciale kleding aan. Met een LPG behandelkop wordt de huid via zuiging omhoog gehaald en op- en afgerold. Hiermee worden weefselblokkades opgeheven. Deze manier van masseren zorgt voor een intensieve doorbloeding van de huid en de onderliggende bindweefsels. De bloed- en lymfecirculatie worden extra gestimuleerd zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden.
Ook de vorming van elastine- en collageenvezels wordt hierdoor verhoogd. De huid wordt hiermee soepeler, steviger, gladder en gezonder!

 

Na de behandeling
Na 6 tot 10 behandelingen begint men over het algemeen resultaat te zien.
Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsbehandeling van éénmaal per maand het bereikte resultaat opleveren.

Ben ik geschikt?

Voor wie is endermologie bedoeld?
De belangrijkste indicaties voor een endermologie behandeling zijn:

  • Behandelen van cellulite (vaak ten onrechte cellulitis genoemd)
  • Vetophopingen die “vast” zitten
  • Voor- en nazorg bij liposuctie/liposculptuur
  • Lymfedrainage na cosmetische ingrepen
  • Lipoedeem
  • Striae
  • Littekens door trauma

Adviesgesprek

Voordat er een behandeling kan plaatsvinden, is het van groot belang dat je voor een intakegesprek langskomt. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek onderzoekt de huidtherapeute of endermologie voor jou de juiste behandeling is.

 

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Tarieven

Afhankelijk van het gewenste effect en van de conditie van de huid moet de behandeling herhaald worden. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vragen wij je naar je wensen, word je geïnformeerd over de behandeling en zal één van onze specialisten je huid onderzoeken zodat wij je juist kunnen adviseren. Een endermologie behandeling wordt bij het Nationaal Huidcentrum uitsluitend uitgevoerd door ervaren specialisten.

Behandeling
Prijs
Intake en proefbehandeling
€ 35,-
Enkele locatie, 1 behandeling
€ 69,50
Hele lichaam, 1 behandeling
€ 85,-
Enkele locatie, 6 behandelingen
€ 399,-
Enkele locatie, 12 behandelingen
€ 799,-
Hele lichaam, 6 behandelingen
€ 499,-
Pakje voor behandeling
€ 25,-