Drs. G.P. Termohlen

Cosmetisch Arts KNMG

@Instagram

Drs. G.P. Termohlen studeerde geneeskunde aan de universiteit van Utrecht, waar hij tevens zijn specialisatie tot huisartsgeneeskunde afrondde. Vervolgens werkte hij ruim 23 jaar als huisarts in een solo-praktijk in Maarssen-dorp. Van 1986 tot 2001 was hij lid van de Werkgroep Deskundigheidsbevordering Huisartsen (WDH), waarvan de laatste 13 jaar als voorzitter. Bij Nationaal Huidcentrum specialiseerde hij zich in gezichtsbehandeling middels injectables, waarbij met name volumeverlies zijn aandacht kreeg.

 

Van 2011 tot en met 2014 was hij voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG), en zette hij zich in om tot een beroepserkenning te komen voor cosmetisch artsen. Deze erkenning – Cosmetisch Arts KNMG – werd 1 juli 2019 een feit.

 

Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen bezoekt hij regelmatig congressen en workshops. Zelf leidt hij, als trainer van Allergan, jonge collega’s op in het toepassen van deze nieuwe technieken.

Drs. Termohlen heeft bijna 20 jaar ervaring in de cosmetische geneeskunde. Hij heeft een bijzondere band met zijn cliënten en adviseert zowel dames als heren op zeer deskundige wijze. Wil je zelf graag persoonlijk advies van Drs. Termohlen? Maak dan een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies.

 

Drs. Termohlen is cosmetisch arts KNMG en geregistreerd onder BIG-nummer: 99024240801 en AGB-code: 84025887.