Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Waar het gezicht in de loop der jaren aan volume verliest, gebeurt dit ook bij de oorlellen. Deze worden rimpelig, slapper en dunner. Met maar een paar prikjes filler is het volume in de oorlellen snel hersteld.

Behandeling

Met hulp van een ultrafijn naaldje injecteert de arts een filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar. Het resultaat van de filler houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling worden herhaald.

Adviesgesprek

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies van de cosmetisch arts. Als je wil, kan het opvullen van de oorlellen meteen worden gedaan.

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat er nodig is om de oorlellen op te vullen. Je hoort het in het adviesgesprek.

 

€ 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) of huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!