Voor een jeugdige en krachtige kaaklijn


Verslapte kaakstructuur en onderhuids vetweefsel

Naarmate je ouder wordt verliest de huid aan elasticiteit en stevigheid. Doordat het kaakbot slinkt en het onderhuids vetweefsel van de wangen naar beneden zakt, verslapt de strakke contour van de kaaklijn. We zien – naast vrouwen – steeds meer mannen die hun kaaklijn willen verstrakken. Een scherpe en goed gedefinieerde kaaklijn straalt immers kracht uit.

Wat kan ik verwachten bij het verstrakken van mijn kaaklijn?

Voor kaaklijnverstrakking hebben we bij Nationaal Huidcentrum twee opties: het verwijderen van de onderkin door middel van een fillerbehandeling of met kinliposuctie.

 

Kaaklijnverstrakking met fillers

Met behulp van een ultrafijn naaldje injecteert de arts de filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Direct na de behandeling ziet je gezicht er jonger, frisser en krachtiger uit. Het resultaat houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de arts de behandeling herhalen.

 

Verwijderen van de onderkin met liposuctie

Liposuctie van de onderkin is een slim alternatie voor een complete nek- of halslift. Je hebt geen vervelende nasleep van een narcose of langdurig littekenherstel. Daarnaast blijven de vetcellen voor altijd weg en zie je er door je krachtige kaaklijn weer jaren jonger uit.

 

kaaklijnverstrakking voor en na de behandeling

Adviesgesprek

Wil je weten welke vorm van kaaklijnverstrakking het best bij je past, bel dan 088 425 10 00 voor advies. We kunnen je vragen om wat foto’s te sturen zodat we ze aan de artsen kunnen voorleggen. Vervolgens ben je welkom voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met de behandelend arts.

Tarieven

Het tarief voor behandeling met een filler hangt af van de hoeveelheid materiaal dat de arts gebruikt. Dit zal in het intakegesprek duidelijk worden. Kaaklijnverstrakking door middel van liposuctie kost € 1.000,-.