Verstrakken kaaklijn


Algemeen

Naarmate je ouder wordt verliest de huid aan elasticiteit en stevigheid. Doordat het kaakbot slinkt en het onderhuids vetweefsel van de wangen naar beneden zakt, verslapt de strakke contour van de kaaklijn. We zien – naast vrouwen – steeds meer mannen die hun kaaklijn willen verstrakken. Een scherpe en goed gedefinieerde kaaklijn straalt immers kracht uit.

Behandeling

De kaaklijn verstrakken we met een filler. Met behulp van een ultrafijn naaldje injecteert de arts de filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Direct na de behandeling ziet je gezicht er jonger, frisser en krachtiger uit. Het resultaat houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de arts de behandeling  herhalen.

Adviesgesprek

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies met één van onze cosmetisch artsen. Als de behandeling geschikt is voor jouw situatie, kan de arts de kaaklijn verstrakking direct uitvoeren.

Tarieven

Het tarief voor deze behandeling hangt af van de hoeveelheid materiaal dat de arts gebruikt en wordt duidelijk in het intakegesprek.