Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Naarmate je ouder wordt verliest de huid aan elasticiteit en stevigheid. Doordat het kaakbot slinkt en het onderhuids vetweefsel van de wangen naar beneden zakt, verslapt de strakke contour van de kaaklijn. We zien – naast vrouwen – steeds meer mannen die hun kaaklijn willen verstrakken. Een scherpe en goed gedefinieerde kaaklijn straalt immers kracht uit.

Behandeling

De kaaklijn verstrakken we met een filler. Met behulp van een ultrafijn naaldje injecteert de arts de filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Direct na de behandeling ziet je gezicht er jonger, frisser en krachtiger uit. Het resultaat houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de arts de behandeling  herhalen.

Adviesgesprek

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies met één van onze cosmetisch artsen. Als de behandeling geschikt is voor jouw situatie, kan de arts de kaaklijn verstrakking direct uitvoeren.

Tarieven

€ 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) of huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!

Behandeling
Prijs
Verstrakken kaaklijn
€ 450