Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Naarmate je ouder wordt verliest de huid aan elasticiteit en stevigheid. De strakke contour van de kaaklijn verdwijnt doordat het kaakbot slinkt en het onderhuids vetweefsel van de wangen naar beneden zakt met als gevolg een verslapte kaaklijn.

Het is mogelijk de kaaklijn weer te verstrakken door het gebruik van een filler. Door een filler in te spuiten, kunnen we de verslapte kaaklijn verstevigen, verstrakken en de contouren weer herstellen waardoor je gezicht er direct weer jonger en frisser uitziet.

 

We zien ook steeds meer mannen die een scherpe en goed gedefinieerde kaaklijn wensen. Een krachtige, hoekige kaaklijn staat voor een hoog testosterongehalte en straalt kracht en dominantie uit. Iets waar vrouwen op vallen.

 

Met behulp van een ultra fijn naaldje injecteert de arts de filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) en zorgt ervoor dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en je kan na de behandeling je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken. Het resultaat van de filler houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling weer herhaald worden.