Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Een neuscorrectie (rhinoplastiek) is een veel voorkomende operatie. Tegenwoordig kan deze behandeling ook worden uitgevoerd met gebruik van een filler. Dit betekent voor jou: geen narcose, geen hersteltijd en geen zwelling!

 

Een filler zorgt ervoor dat de neusbrug en/of neusrug rechter worden. Deukjes en oneffenheden worden gecorrigeerd en de neus lijkt rechter en korter.

Behandeling

Met behulp van een ultrafijn naaldje injecteert de arts een filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de neuscorrectie is direct zichtbaar. Het resultaat houdt zo’n 12 maanden aan.

Adviesgesprek

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies met één van onze cosmetisch artsen. Als de behandeling geschikt is voor jouw situatie, kan de arts de neuscorrectie direct uitvoeren.

Foto's

Voor- en na foto’s:


Voor Nationaal Huidcentrum Neuscorrectie
Na Nationaal Huidcentrum Neuscorrectie
Voor Nationaal Huidcentrum Neuscorrectie
Na Nationaal Huidcentrum Neuscorrectie
Nationaal Huidcentrum Neuscorrectie Nationaal Huidcentrum Neuscorrectie

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat de arts nodig heeft om de neuscorrectie uit te voeren. Je hoort het in het adviesgesprek.

 

€ 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) of huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!