Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Een neuscorrectie (rhinoplastiek) is een veel voorkomende operatie. Tegenwoordig kan deze behandeling ook uitgevoerd worden met gebruik van een filler. Dit betekent geen narcose, geen hersteltijd en geen zwelling.

 

Een filler zorgt ervoor dat de neusbrug en/of neusrug rechter worden, er deukjes en oneffenheden gecorrigeerd kunnen worden en op deze manier jouw neus qua vorm rechter en korter lijkt. Omdat de neus ons hele leven lang doorgroeit kan je neuspunt door de jaren heen zich iets verlengen waardoor het uiteinde van je neus iets naar beneden gaat zakken. Met een prikje Botox® in het puntje van de neus, komt deze weer iets omhoog te staan.

 

Met behulp van een ultra fijn naaldje injecteert de arts de filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) en zorgt ervoor dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en je kan na de behandeling je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken. Het resultaat van de filler houdt zo’n 12 maanden aan. Wanneer enkel de neus gelift wordt met een prikje Botox® dan houdt het effect 3-6 maanden aan. Hierna kunnen de behandelingen weer herhaald worden.