Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Door veroudering kan de botstructuur in je gezicht veranderen waardoor de jukbeenderen minder zichtbaar worden. Ook gewichtsverlies kan er voor zorgen dat je gezicht de natuurlijke vorm verliest. Met een filler kan de cosmetisch arts het volume in de jukbeenderen herstellen. Zo krijgt je gezicht een subtiele lift. Je oogt minder vermoeid en ziet er jonger uit.

Behandeling

Met behulp van een fijne naald of canule injecteert de arts een filler onder de huid. Door het verdovingsmiddel in de filler is de behandeling vrijwel pijnloos. Het effect is direct zichtbaar en het resultaat houdt zo’n 12 tot 18 maanden aan.

Adviesgesprek

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies met één van onze cosmetisch artsen. Als de behandeling geschikt is voor jouw situatie, kan de arts de jukbeenderen direct behandelen.

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat de arts nodig heeft om de jukbeenderen te behandelen. Je hoort het in het adviesgesprek.

 

€ 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) of huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!