Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

De neus-lippenplooi (of nasolabiale plooi) is de lijn die van de zijkant van de neus naar de mondhoeken loopt. Deze plooi ontstaat omdat de huid – naarmate we ouder worden – elasticiteit verliest. Onderhuids vetweefsel vanuit het gebied van de jukbeenderen zakt als het ware omlaag’ en geeft je een vermoeide en verdrietige uitstraling.

Behandeling

Met behulp van een fijne naald injecteert de arts een filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de correctie van de neus-lippenplooi is direct zichtbaar.

Adviesgesprek

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies met één van onze cosmetisch artsen. Als de behandeling van de neus-lippenplooi geschikt is voor jouw situatie, kan de arts deze direct uitvoeren.

Foto's

Voor- en na foto’s:


Voor Nationaal Huidcentrum Neus-lippenplooi
Na Nationaal Huidcentrum Neus-lippenplooi
Nationaal Huidcentrum Neus-lippenplooi

Tarieven

Het tarief voor het behandelen van de neus-lippenplooi is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat de arts nodig heeft om de behandeling uit te voeren. Je hoort het in het adviesgesprek.

 

€ 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) of huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!

Behandeling
Prijs
Neus-lippenplooi, oppervlakkige rimpel
€ 375
Neus-lippenplooi, diepe rimpel
€ 450