Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Het gebied tussen de binnenste ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang wordt de traangoot genoemd. In de loop der jaren wordt onderhuids bindweefsel minder stevig. Hierdoor nemen de vetkussentjes af en wordt de huid onder de ogen rond dunner en transparanter, waardoor er een donkere schaduw ontstaat.

 

Ingevallen traangootjes en donkere kringen onder de ogen kunnen je een vermoeid uiterlijk geven. Het is vaak een combinatie van factoren die zorgen voor de ingevallen traangootjes en donkere kringen. Het kan erfelijk zijn, maar ook een resultaat van het natuurlijke verouderingsproces.

Behandeling

Met behulp van een ultrafijn naaldje kan onze cosmetisch arts een filler onder de huid injecteren. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en het resultaat van de filler houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling worden herhaald.

Adviesgesprek

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies met één van onze cosmetisch artsen. Als de behandeling geschikt is voor jouw situatie, kan de arts de behandeling direct uitvoeren.

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat de arts nodig heeft om de wallen, donkere kringen en/of de traangootjes te behandelen. Je hoort het in het adviesgesprek.

 

€ 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) of huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!