Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Het gebied tussen de binnenste ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang wordt de traangoot genoemd. Ingevallen traangootjes en donkere kringen onder de ogen kunnen je een vermoeid uiterlijk geven. Het is vaak een combinatie van factoren die zorgen voor de ingevallen traangootjes en donkere kringen. Het kan erfelijk zijn, maar is ook het resultaat van het natuurlijke verouderingsproces. Het onderhuids bindweefsel verandert in de loop van de jaren en wordt minder stevig. Hierdoor nemen de vetkussentjes af en wordt de huid rond dat gebied dunner en transparanter waardoor er een donkere schaduw ontstaat.

 

Met behulp van een ultra fijn naaldje injecteert de arts de filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) en zorgt er voor dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en je kan na de behandeling je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken. Het resultaat van de filler houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling weer herhaald worden.