Verminder donkere kringen voor een uitgerust effect


Een vermoeid uiterlijk door ingevallen traangootjes

Het gebied tussen de binnenste ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang wordt de traangoot genoemd. In de loop der jaren wordt onderhuids bindweefsel minder stevig. Hierdoor nemen de vetkussentjes af en wordt de huid onder de ogen dunner en transparanter, waardoor er een donkere schaduw ontstaat.

 

Ingevallen traangootjes en donkere kringen onder de ogen kunnen je een vermoeid uiterlijk geven. Het is vaak een combinatie van factoren die zorgen voor donkere kringen onder de ogen. Het kan erfelijk zijn, of het resultaat van een natuurlijk verouderingsproces.

 

Wat kun je doen tegen donkere kringen onder je ogen?

Met behulp van een ultrafijn naaldje kan onze cosmetisch arts een filler onder de huid injecteren. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en het resultaat van de filler houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling worden herhaald.

Adviesgesprek

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies met één van onze cosmetisch artsen. Als de behandeling geschikt is voor jouw situatie, kan de arts de behandeling direct uitvoeren.