Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

De vorm van het gezicht wordt bepaald door de stand van de neus ten opzichte van de kin en de kaak. In een kincorrectie kan de arts een kin die bijvoorbeeld naar achteren staat, naar voren brengen. Een korte kin kan worden verlengd en de kin kan worden opgevuld. Zo wordt het profiel van je gezicht versterkt. Zonder operatie, narcose, hersteltijd of zwelling!

Behandeling

Met behulp van een fijne naald of canule injecteert de arts een filler onder de huid. Door het verdovingsmiddel in de filler is de behandeling nagenoeg pijnloos.

 

Het effect van de kincorrectie is direct zichtbaar en het resultaat houdt zo’n 12 maanden aan.

Ben ik geschikt?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend advies met één van onze cosmetisch artsen. Als de behandeling geschikt is voor jouw situatie, kan de arts de kincorrectie direct uitvoeren.

Foto's

Voor- en na foto:


Voor Nationaal Huidcentrum Kincorrectie
Na Nationaal Huidcentrum Kincorrectie
Nationaal Huidcentrum Kincorrectie

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat de arts nodig heeft om de kincorrectie uit te voeren. Je hoort het in het adviesgesprek.

 

€ 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) of huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!