Ervaring na vet verwijderen: ‘Voel mij weer vrouw’

Eén van onze cliënten deelt open en uitgebreid haar ervaring over het verwijderen van overtollig vet met liposuctie bij Nationaal Huidcentrum. Ze durft weer te zwemmen! Dit is haar verhaal. 

 

Definitief overtollig vet verwijderen

 

Ik heb mijn buik en taille jaren moeten verbergen… of ‘moeten’, ik schaamde me er ontzettend voor. Ik durfde niet te zwemmen met de kinderen, ‘verstopte’ me in de slaapkamer en kleding kopen was een ramp. Tot ik de knoop heb doorgehakt. Ik wilde me gelukkiger voelen. En dat kon in mijn ogen alleen wanneer ik mijn overtollige vet nu écht definitief zou laten verwijderen.

 

Dr. Navadeh kwam ik al zoekend op het internet tegen. Goede recensies! Daarom besloot ik gelijk een afspraak te plannen.

 

“Ik wilde me weer gelukkiger voelen”

 

Mijn bovenlichaam klopte niet in verhouding met de rest van mijn lichaam. Zo had ik een bovenmaat 42/44 en ondermaat 38… een echte kogelbuik en totaal geen taille. Dr. Navadeh gaf aan dat hij voor het gewenste resultaat vier zones zou kunnen behandelen; onderbuik, bovenbuik, taille en heupen. Het was ‘oud’ vet; overgebleven van de zwangerschappen en onmogelijk om door trainingen en of diëten kwijt te raken. Ik zou in ieder geval een maat kleiner kunnen dragen.

 

Een maandje later lag ik op de behandeltafel. Dr. Navadeh en zijn OK-assistente zijn fantastische mensen met kennis van het vak! Maar ook in de bejegening naar mij toe. Ze stellen je op je gemak door te grappen, maar daarnaast je ook zeker serieus te nemen. Tijdens de behandeling kon Dr. Navadeh maarliefst 3,5 liter vet verwijderen! We wisten niet wat we zagen… en gelijk zag ik al wat resultaat!

 

“Ik pas alle kleding die ik mooi vind”

 

Ik heb me strikt aan het advies gehouden om het maatpak 2 weken lang, 23 uur aan te houden en daarna 2 weken een halve dag. Het heeft me wel wat pijn gedaan de eerste week, maar ik zou het zo weer doen! Nu, een ruim half jaar later, voel ik me happy met 2 maten kleiner! En weet soms niet wat me overkomt. Ik pas alle kleding die ik mooi vind en de kinderen weten nu dat mama wél kan zwemmen. Ik voel me veel meer vrouw en straal dat uit. Dit allemaal mede dankzij de mensen van Nationaal Huidcentrum! Ik ben hen dan ook erg dankbaar, mijn complimenten!

 

Mocht je twijfelen, dan zou ik je adviseren om voor het verwijderen van overtollig vet écht naar Nationaal Huidcentrum in Naarden te gaan. Een warm bad!

 

Gratis adviesgesprek

 

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd naar het verwijderen van vet door middel van liposuctie? Plan hier een gratis en vrijblijvend intakegesprek.