OnneDi laat tatoeage verwijderen

 

Influencer en vlogster OnneDi had spijt van haar tattoo en wilde hem bedekken met iets anders. Omdat wij de allerbeste laser – de PicoSure™ – in huis hebben, verwijzen Tattoo-shops graag naar ons door. Er zijn namelijk maar twee van dit soort lasers in Nederland. 

 

De video waarin huidtherapeute Dominique de tatoeage verwijdert is op Youtube bijna 500.000 keer bekeken. Het resultaat is dan ook fantastisch!

 

 

Heb je zelf spijt van je tatoeage of wil je ruimte maken voor een nieuwe? Wij kunnen je helpen met onze PicoSure™ laser, de nieuwste techniek op het gebied van tatoeageverwijdering.

 

  1. Met het speciale handstuk (755nm en 532nm) kunnen wij alle kleuren behandelen
  2. Wij zijn één van de twee klinieken in Nederland die met de PicoSure™ werken
  3. Veel kennis en ervaring
  4. Beduidend minder behandelingen nodig
  5. Geen risico op littekenvorming

Tattoo verwijderen met de PicoSure™ laser

De PicoSure™ laser is een nieuwe, veilige laser voor het verwijderen van tatoeages. Met deze laser kunnen wij zelfs tatoeages die pas gezet zijn en permanente make-up verwijderen. Nationaal Huidcentrum is één van de eerste klinieken die de PicoSure™ laser aanschafte. Inmiddels hebben wij al veel ervaring met deze laser.

 

Een intake is altijd gratis en vrijblijvend

Maak via de website een afspraak met huidtherapeut Dominique, zij kan je adviseren over het verwijderen van je tattoo. Wil je meteen behandeld worden? Dat is uiteraard ook mogelijk.

 

Tot ziens bij Nationaal Huidcentrum!