Tattoo verwijderen? Dit is waarom wij de beste zijn

Heb je spijt van een tattoo of wil je ruimte maken voor een nieuwe? Dit is waarom (huis)artsen en tattooshops Nationaal Huidcentrum aanbevelen als beste kliniek om een tatoeage te laten verwijderen.

 

7 redenen om voor ons te kiezen bij het verwijderen van een tattoo:

 

1: Wij hebben de nieuwste, meest veilige laser in huis

De PicoSure™ laser is een nieuwe en veilige laser voor het verwijderen van tatoeages. Met deze laser kunnen wij zelfs pas gezette tattoos verwijderen.

 

Ook kun je bij ons terecht voor het weghalen van permanente make-up, de puntjes die zijn geplaatst ten behoeve van een bestraling of (straat)vuil dat na een ongeluk in de huid is achtergebleven.

 

2: Wij behandelen alle kleuren

Op diverse websites staat verkeerde informatie over de PicoSure™ laser. Zo wordt er bijvoorbeeld geschreven dat de laser alleen zwarte en blauwe inkt behandelt. Dit klopt niet. Wij beschikken over een speciaal kopstuk waarmee we niet alleen zwarte, groene en blauwe inkten kunnen verwijderen, maar ook alle andere kleuren.

 

3: Je hebt minder behandelingen nodig

Omdat de pulsen van de PicoSure™ laser krachtiger zijn dan die van andere lasers heb je minder behandelingen nodig. Dit scheelt je dus ook in reistijd.

 

tattoo-pico-nano

Het verschil tussen de PicoSure-laser en andere lasers

 

‘Pico’ staat voor picoseconde. Dit is de tijd waarin de laser zijn energie afgeeft. Hoe korter de puls, hoe fijner de verbrijzelde inktdeeltjes en des te makkelijker de tattoo vervaagt.

 

Door de ultrakorte picoseconde-pulsen wordt de tattoo veel sneller verwijderd dan bij gebruik van de – nog steeds veelgebruikte – nanoseconde-lasers. Met deze lasers zijn er wel 15 of meer laserbehandelingen nodig om een tatoeage te verwijderen.

 

4: Je bent sneller van je tattoo af

Bij andere laserbehandelingen zitten er vaak rustpauzes van 12 tot 16 weken tussen de behandelingen. Deze tijd is nodig om de vergruisde inktdeeltjes door het lichaam af te laten voeren.

 

Bij een behandeling met onze PicoSure™ laser zitten er maar 8 weken tussen de behandelingen. Je bent dus sneller klaar. De behandeling zelf duurt overigens ook niet lang, slechts 40 seconden bij een tatoeage ter grootte van een pinpasje.

 

 

5: Wij hebben de meeste ervaring

Nationaal Huidcentrum is één van de eerste klinieken die de PicoSure™ laser aanschafte. Inmiddels hebben wij al jarenlang ervaring met deze laser. Daarnaast wordt de behandeling uitgevoerd door een ervaren en vakbekwame huidtherapeute en heeft de kliniek al jaren een kwaliteitskeurmerk.

 

6: Je krijgt waar voor je geld

Doe je een beetje onderzoek, dan merk je dat de prijzen per aanbieder verschillen. Dit hangt helemaal af van de behandelaar en de gebruikte apparatuur. Een PicoSure™ laser is een FDA goedgekeurde medische laser in de zwaarste klasse. Je kunt je wel voorstellen dat dit geen goedkoop apparaat is…

 

Wist je dat er behandelaars zijn die een laser aanschaffen via online shops als Ali Express? Trap er niet in! Goedkoop is vaak duurkoop. Werken met een laser is geen kinderspel. Als behandelaar moet je ontzettend goed weten wat je doet.

 

Artikel met Dominique in De Telegraaf over ‘cowboys’ in het werkveld van tatoeageverwijdering

 

7: Ons advies is altijd gratis

Voordat de behandeling plaatsvindt nemen we in een adviesconsult de behandeling stap-voor-stap met je door. Is jouw tattoo geschikt om te verwijderen, dan kunnen we meteen beginnen als je wilt.

 

Samenvattend:

De PicoSure™ laser is de nieuwste, meest veilige laser die alle kleuren kan behandelen. Je hebt minder laserbehandelingen nodig en je bent daarmee sneller van je tattoo af. Bovendien hebben wij hebben de meeste ervaring, krijg je waar voor je geld en is ons advies altijd gratis.

 

Meer weten? Lees hier alle informatie nog eens rustig door. Of maak meteen een afspraak voor een vrijblijvend consult.