Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Littekens zijn het gevolg van restanten van huidbeschadigingen en kunnen erg storend en ontsierend zijn, zeker wanneer ze in het gezicht zitten.

Zowel diepe als oppervlakkige littekens kunnen gemakkelijk worden gecorrigeerd met fillers. Door de filler precies onder het littekentje te spuiten, wordt deze wat gelift en komt op gelijke hoogte met de opperhuid wat de littekens vervaagt. Zowel fijne, oppervlakkige en diepe littekens kunnen met fillers behandeld worden.

 

Met hulp van een ultra fijn naaldje injecteert de arts de filler onder de huid. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne) en zorgt ervoor dat de behandeling nagenoeg pijnloos is.

 

Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en je kan na de behandeling je dagelijkse bezigheden direct weer oppakken. Het resultaat van de filler houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling weer herhaald worden.

 

Acne- en rood verkleurde littekens zijn ook goed te behandelen met peelings of de fractionele CO2 laser.

 

Een combinatie van bovenstaande behandelingen behoord ook tot de mogelijkheden. De cosmetisch arts zal tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek de mogelijkheden met je bespreken.