Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Littekens kunnen storend en ontsierend zijn, zeker in het gezicht. Wij corrigeren zowel fijne, oppervlakkige als diepe (acne) littekens met een filler en/of een behandeling met de fractionele CO2-laser.

Behandeling

Filler

Door een filler precies onder het litteken te spuiten, wordt deze wat gelift. Omdat het litteken op gelijke hoogte komt met de opperhuid, vervaagt het. In de filler zit een verdovingsmiddel (lidocaïne), dat er voor zorgt dat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Het effect van de behandeling is direct zichtbaar en het resultaat houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling worden herhaald.

 

CO2-laser

Acne- en rood verkleurde littekens zijn ook te behandelen met peelings of de fractionele CO2 laser. Soms behoort een combinatie van behandelingen tot de mogelijkheden.

Adviesgesprek

In een gratis en vrijblijvend gesprek neemt de cosmetisch arts en/of de huidtherapeut alle opties met je door. Als je wilt, kunnen we meteen van start met het behandelen van de (acne) littekens.

Tarieven

Het tarief is afhankelijk van de aanpak van de (acne)littekens. Je hoort het in het adviesgesprek.

 

€ 100,- behandeltegoed voor vaste cliënten

Alleen bij Nationaal Huidcentrum krijg je een klantenkaart waarmee je kunt sparen voor € 100,- behandeltegoed op injectables. Bij iedere € 50,- die je besteedt ontvang je van ons een stempel. Bij 20 stempels ontvang je € 100,- behandeltegoed op je volgende injectable-behandeling (spierontspanners en rimpelvullers) of huidtherapie. Zo ontvang jij als vaste cliënt standaard 10% korting!