Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
WhatsApp
Email
Facebook
Bericht ons
 

Algemeen

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté. Daarnaast kan de behandeling heel goed worden ingezet om cellulite te verbeteren. De deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker. Daarnaast kunnen littekens sterk worden vervaagd.

 

Wat is bindweefsel?
De huid is ons grootste orgaan. Bindweefsel is een weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van ons lichaam. Het heeft een steunende en verzorgende functie, beschermt de organen en bepaalt hun vorm. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties.
Wanneer bindweefsels rekken dan krijgt de huid de kans om te gaan hangen waardoor deze haar stevigheid verliest en rimpels kunnen ontstaan. Wanneer bindweefsels krimpen kan het de huid onregelmatig naar beneden trekken. Hierdoor kan cellulite ontstaan.

Behandeling

Om het voor u zo aangenaam mogelijk te maken wordt er olie gebruikt op het te behandelen gebied. De bindweefselmassage wordt gestart met een stimulatie van de doorbloeding. Hierna wordt een speciale kneedtechniek in de bindweefsellaag toegepast. De duur van de behandeling is afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt. Voor een optimaal resultaat moet de behandeling herhaald worden. Daarom bieden wij de behandeling aan in kuren van 6 of 12 behandelingen.

Na de behandeling
Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse bezigheden weer oppakken. Bij een behandeling in het gelaat kan de huid rood kleuren. Is dit het geval, dan zullen wij dit voor uw camoufleren met minerale make up die de huid voedt en niet verstopt.

 

Na een aantal behandelingen zult u ervaren is dat de huid gladder aanvoelt wanneer u over uw huid strijkt. Uw huid is steviger geworden en fijne lijntjes zijn sterk verbeterd. Een bindweefselbehandeling op benen en billen heeft een gunstig effect op mensen die last hebben van onrustige, pijnlijke en snel vermoeide benen. Dit doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd en afvalstoffen beter worden afgevoerd.

Adviesgesprek

Wilt u weten of een kuur van bindweefselmassages een oplossing kan bieden voor u? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij u persoonlijk adviseren en u uitvoerig informeren over de behandeling. In sommige gevallen kan een combinatie met een andere behandeling geadviseerd worden.

 

Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Foto's

Voor -en na foto’s


Voor Nationaal Huidcentrum Bindweefselmassage
Na Nationaal Huidcentrum Bindweefselmassage
Nationaal Huidcentrum Bindweefselmassage

Tarieven

Bij het afspreken van een kuur bindweefselmassages krijgt u een korting aangeboden.

Behandeling
Vanaf prijs
Gezicht en hals
€ 62,50
Billen en benen
€ 93,00
Buik en armen
€ 62,50