Bindweefselmassage: een huidverstrakkende kuur


Voor een verbeterde conditie van de huid

Een bindweefselmassage verbetert de conditie van je huid. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing, zodat de huid strakker en gladder wordt.

 

Bindweefsel ondersteunt, beschermt, vormt en verzorgt de organen. Het leidt bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Bij het rekken van bindweefsel kan de huid zijn stevigheid verliezen en gaan hangen. Ook kunnen er rimpels ontstaan. Als bindweefsel krimpt, trekt het de huid onregelmatig naar beneden trekken en kan er cellulite ontstaan.

 

Waarom een kuur bindweefselmassage?

Met een kuur verbeteren wij de lijntjes en huidverslapping in het gezicht, de hals en decolleté. Ook helpt de behandeling tegen littekens en deukjes in de huid (cellulite). Deze worden minder diep en de huid wordt gladder en strakker.
 
– Verbeteren van lijntjes en huidverslapping
– Verminderen van cellulite
– Vervagen van littekens
– Bij de behandeling van lipoedeem

Wat gebeurt er tijdens een bindweefselmassage?

De huidtherapeute brengt olie aan op het te behandelen gebied en start de bindweefselmassage met een stimulatie van de doorbloeding van het bindweefsel. Vervolgens past ze in de bindweefsellaag een speciale kneedtechniek toe.

 

De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied. Voor het beste resultaat zal de behandeling moeten worden herhaald, vandaar dat wij de behandeling aanbieden in kuren van 6 of 12 behandelingen.

 

Na de behandeling
Bij een behandeling in het gezicht kan de huid rood kleuren. Wij camoufleren dit met minerale make-up dat de huid voedt en niet verstopt.

 

Tijdens de kuur merk je geleidelijk dat de huid gladder aan gaat voelen. De huid verstevigt en de fijne lijntjes zijn zichtbaar verbeterd. Omdat deze behandeling de doorbloeding stimuleert en afvalstoffen afvoert, is bindweefselmassage ook geschikt voor mensen met onrustige, pijnlijke en snel vermoeide benen. Tevens is het een goede behandeling bij een aangedane huid door lipoedeem.

 

bindweefselmassage

Adviesgesprek

Wil je weten of een kuur bindweefselmassage een geschikte behandeling is voor jou? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek, waarin we je uitvoerig kunnen informeren.

Foto's

Resultaat voor en na de bindweefselmassage:


Voor Nationaal Huidcentrum Bindweefselmassage: een huidverstrakkende kuur
Na Nationaal Huidcentrum Bindweefselmassage: een huidverstrakkende kuur
Nationaal Huidcentrum Bindweefselmassage: een huidverstrakkende kuur