Bindweefselmassage


Algemeen

bindweefselmassage

 

Een bindweefselmassage verbetert de conditie van je huid. Het bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. De huid wordt strakker en gladder.

 

Waarom een kuur bindweefselmassage?
– Verbeteren van lijntjes en huidverslapping
– Verminderen van cellulite
– Vervagen van littekens

 

Met een kuur verbeteren wij de lijntjes en huidverslapping in het gezicht, de hals en decolleté. Ook helpt de behandeling tegen deukjes in de huid (cellulite). Deze worden minder diep en de huid wordt gladder en strakker. Met de kuur kunnen wij ook littekens vervagen.

 

Wat is bindweefsel?

Huid is ons grootste orgaan. Bindweefsel is onderdeel van alle organen van ons lichaam. Het ondersteunt, beschermt, vormt en verzorgt het orgaan. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Bij rekken van bindweefsel kan de huid zijn stevigheid verliezen en gaan hangen. Ook kunnen er rimpels ontstaan. Wanneer bindweefsel krimpt kan het de huid onregelmatig naar beneden trekken. Hierdoor kan cellulite ontstaan.

Behandeling

Onze huidtherapeut voert de behandeling uit. Eerst brengt zij olie aan op het te behandelen gebied. Zij start de bindweefselmassage met een stimulatie van de doorbloeding van het bindweefsel. Vervolgens past ze een speciale kneedtechniek toe in de bindweefsellaag. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied. Voor het beste resultaat moet de behandeling herhaald worden. Daarom bieden wij de behandeling aan in kuren van 6 of 12 behandelingen.

 

Na de behandeling
Na de behandeling kan je gelijk weer je dagelijkse bezigheden oppakken. Bij een behandeling in het gezicht kan de huid rood kleuren. Wij camoufleren dit met minerale make-up, die de huid voedt en niet verstopt.

 

Tijdens de kuur merk je geleidelijk dat de huid gladder aanvoelt wanneer je over je huid strijkt. Je huid verstevigt en de fijne lijntjes zijn zichtbaar verbeterd. Deze behandeling is ook geschikt voor mensen met onrustige, pijnlijke en snel vermoeide benen, want het stimuleert de doorbloeding en voert afvalstoffen af.

Adviesgesprek

Wil je weten of een kuur bindweefselmassage de geschikte behandeling voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek krijg je persoonlijk advies en informeren wij je uitvoerig over de behandeling. In sommige gevallen adviseren wij een combinatie met een andere behandeling voor het beste resultaat.

Foto's

Resultaat voor en na de bindweefselmassage:


Voor Nationaal Huidcentrum Bindweefselmassage
Na Nationaal Huidcentrum Bindweefselmassage
Nationaal Huidcentrum Bindweefselmassage

Tarieven

Bij het afspreken van een kuur bindweefselmassages krijg je een korting aangeboden.