Drs. Ype Faber

Dermatoloog - Liposculptuur Arts

@Instagram

Medisch-specialist Ype Faber (MD) studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en specialiseerde zich tot dermatoloog bij professor Jan Bos in het AMC in Amsterdam.

 

Drs. Faber is specialist in contourverbetering door tumescente liposculptuur (verfijnde liposuctie). Hij is in de Verenigde Staten opgeleid door Dr. Jeffrey Klein, uitvinder van tumescente liposuctie. Dit is de meest veilige en effectieve vorm van liposuctie. Zijn jarenlange ervaring met deze behandeling heeft hij opgedaan bij meerdere klinieken, waaronder Velthuis kliniek.

 

Hij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) en de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV). Naast zijn functie als liposculptuur arts bij Nationaal Huidcentrum is hij actief als dermatoloog in het Wilhelmina Ziekenhuis. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van de chronische huidaandoening lipoedeem door vet verwijdering onder lokale anesthesie.

 

Ciënten over Drs. Faber:

 

Deskundige arts met persoonlijke benadering. Erg goed resultaat. Luistert goed naar wensen en geeft een realistisch beeld van de verwachtingen.”

 

Zowel dokter Faber als zijn assistente zorgen er echt voor dat je super comfortabel door de procedure gaat.

 

Zeer vriendelijke, betrokken, menselijke en kundige arts.”

 

Drs. Y. A. Faber staat geregistreerd onder BIG-nummer: 69042669501 en AGB-code: 03010625.