Huidverjonging op natuurlijke wijze

“Kan ik er jonger uitzien zonder dat iemand ziet dat ik iets heb laten doen?”. Deze vraag krijg ik regelmatig. Mijn advies: huidverjonging met een Fractionele CO2-laserbehandeling. 
 

Huidverjonging voor een egale en frisse huid

Het mooie aan de fractionele CO2-laserbehandeling – of laserpeeling – is dat je gebruik maakt van het zelfherstellende vermogen van de huid. De behandelde huid herstelt zich namelijk met nieuw gevormde cellen, een proces dat we regeneratie noemen. Naast dat de huid zich vernieuwt, krijgen je collageen en elastine een flinke boost.
 

Acne, pigmentvlekken en rimpeltjes

In de behandeling verdampt de laser een deel van de huid. De nieuwe huid die vervolgens wordt aangemaakt oogt gezonder egaler, strakker en is fijner van structuur. Naast huidverjonging is de behandeling ook heel geschikt om littekens en verkleuringen door acne, pigmentvlekken en zichtbare lijntjes te verwijderen.

Na de behandeling krijg je gedetailleerde instructies mee waar je je echt aan moet houden. Doe je dat niet, dan is het resultaat niet optimaal. Enkele weken na de behandeling zijn de grootste verbeteringen al zichtbaar. De boost in collageenproductie werkt zelfs nog drie maanden door!

Mijn cliënten hebben meerdere jaren plezier van de behandeling. Uiteraard gaat het verouderingsproces van de huid na een CO2-laserbehandeling wel door, maar hoe snel dit gaat is helemaal afhankelijk van bijvoorbeeld je genen en je leefstijl.
 

Het resultaat van huidverjonging:

  • een verbeterde versie van je huid
  • gladdere textuur
  • een gezondere teint
  • minder vlekjes
  • vermindering (of verdwijning) van fijne lijntjes
  • verzachting van mimische rimpels

 
Mensen zien wel dat je er beter uitziet, maar ze kunnen dit niet plaatsen. Zo vertelde één van mijn cliënten dat ze de laatste tijd toch wel erg vaak hoort; “Heb je een nieuwe crème?” en “Wat zie je er goed uit!”

huidverjonging

Beeld: CynoSur

 

Hersteltijd na huidverjonging

Sommige mensen twijfelen en vragen zich af wat het nadeel van deze behandeling is. Een groot nadeel is toch wel de hersteltijd. Verdamping gaat altijd gepaard met korstvorming en dat zie je. Ik zeg dan ook altijd in het intakegesprek; “Bereid je erop voor dat je er enkele dagen niet uitziet.”

Ik adviseer mijn cliënten altijd om na de behandeling enkele dagen vanuit huis te werken, totdat de korstjes verdwenen zijn. Na die tijd is je huid nog steeds roze van kleur. Wij hebben eventueel camouflerende producten die kunnen helpen.
 

Aanvullende behandelingen

Als er na de behandeling nog wensen zijn zoals de behandeling van een (frons)rimpel, een diepe neuslippenplooi of volumeverlies onder de ogen, dan kunnen injectables een mooie aanvulling zijn.

Wil je meer weten over een natuurlijke manier van huidverjonging met de fractionele CO2-laser? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin ik je alles vertel over deze effectieve behandeling.

Tot ziens bij Nationaal Huidcentrum,

Dominique Klumper