Huidverjonging op natuurlijke wijze

“Kan ik er jonger uitzien zonder dat iemand ziet dat ik iets heb laten doen?” Dit is een vraag die ons regelmatig wordt gesteld. Dat kan zeker! Daar hebben we zelfs meerdere behandelingen voor. In dit blog lichten we er één uit: huidverjonging door middel van ‘laserpeeling’ met de Fractionele CO2-laser.
 

Huidverjonging voor een egale en frisse huid

Het mooie aan de fractionele CO2-laserbehandeling is dat we gebruikmaken van het zelfherstellende vermogen van de huid. De behandelde huid herstelt zich namelijk met nieuw gevormde cellen, een proces dat we regeneratie noemen. Naast dat de huid zich vernieuwt, krijgt ook de aanmaak van collageen en elastine een flinke boost.

 

Na de behandeling zien mensen wel dat je er beter uitziet, maar ze kunnen niet precies plaatsen waarom. Zo vertelde één van onze cliënten dat ze de laatste tijd toch wel erg vaak hoort; “Heb je een nieuwe crème?” en “Wat zie je er goed uit!”

 

Regio rond de mond van een vrouw voorafgaand aan de CO2 laserbehandeling bij Nationaal Huidcentrum

Voor laserpeeling met de Fractionele CO2-laser

 

Regio rondom de mond van een vrouw na de CO2 laserbehandelingen bij Nationaal Huidcentrum

Na laserpeeling met de Fractionele CO2-laser

 

Acne, pigmentvlekken en rimpeltjes

In de behandeling verdampt de laser een deel van de huid. De nieuwe huid die vervolgens wordt aangemaakt, oogt gezonder egaler, strakker en is fijner van structuur. Naast huidverjonging is de behandeling ook heel geschikt om littekens en verkleuringen door acne, pigmentvlekken en zichtbare lijntjes te verwijderen.

 

Na de behandeling krijg je gedetailleerde instructies mee waar je je echt aan moet houden. Doe je dat niet, dan is het resultaat niet optimaal. Enkele weken na de behandeling zijn de grootste verbeteringen al zichtbaar. De boost in collageenproductie werkt zelfs nog drie maanden door!

 

Hersteltijd na huidverjonging

Naast de vele voordelen is er ook een groot nadeel aan deze behandeling: de hersteltijd. Want verdamping gaat altijd gepaard met korstvorming, en dat zie je. Bereid je erop voor dat je er enkele dagen niet uitziet. Wij adviseren onze cliënten dan ook om de dagen na de behandeling vanuit huis te werken totdat alle korstjes verdwenen zijn. Na die tijd is je huid nog steeds roze van kleur, maar dit is met camouflerende huidproducten goed op te lossen.

 

Het resultaat van huidverjonging:

  • een verbeterde versie van je huid
  • gladdere textuur
  • een gezondere teint
  • minder vlekjes
  • vermindering (of verdwijnen) van fijne lijntjes
  • verzachting van mimische rimpels

 

Onze cliënten hebben meerdere jaren plezier van de behandeling. Uiteraard gaat het verouderingsproces van de huid na een CO2-laserbehandeling wel door, maar hoe snel dit gaat is helemaal afhankelijk van bijvoorbeeld je genen en je leefstijl. Als er na de behandeling nog wensen zijn zoals de behandeling van een (frons)rimpel, een diepe neuslippenplooi of volumeverlies onder de ogen, dan kunnen injectables een mooie aanvulling zijn.

 

Informatie over huidverjonging

 

Wil je meer weten over een natuurlijke manier van huidverjonging met de fractionele CO2-laser? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult, waarin de huidtherapeute je alles vertel over deze effectieve behandeling. Of bel ons op 088 425 10 00, dan helpen we je verder.