Buikvet verwijderen, ook voor mannen!

Zodra de temperatuur stijgt, stromen de aanvragen voor liposuctie binnen. Bij deze ingreep denk je in eerste instantie waarschijnlijk niet aan een man. En toch zijn het lang niet alleen vrouwen die hun buikvet laten verwijderen.

Na buikvet verwijderen is een dikke buik voorgoed verleden tijd

Voor veel mannen en vrouwen is de buik een probleemgebied, ook al zijn ze nog zo fit. Een veel voorkomend probleem zijn de ‘lovehandles’ rondom de taille en het welbekende ‘zwembandje’.

 

Dé manier om dat laatste restje buikvet te verwijderen is liposuctie. Omdat de vetcellen echt helemaal worden verwijderd, komen ze op deze plekken niet meer terug.

 

Geschikt voor verwijderen van buikvet?

De behandeling bij mannen verschilt niet veel van een behandeling bij een vrouw. Wat wel anders kan zijn is de vetverdeling van het lichaam. Neem bijvoorbeeld de buik. Waar de buik van een vrouw vaak zacht is, kan die van een man ook hard aanvoelen.

Doe de test!

Voelt je buik hard of zacht aan?

Prik met je vinger in je buik. Voelt je buik zacht of hard aan?

 

Je buik voelt hard of stevig aan:

Het vet zit niet direct onder de huid, daarom is liposuctie waarschijnlijk geen geschikte behandeling voor jou. Hard buikvet dat zich rond de organen bevindt, kunnen we niet verwijderen.

 

Je hebt zacht, onderhuids vet dat je goed kunt beetpakken:

Heb je geen ernstig overgewicht en ben je in goede gezondheid? Dan is liposuctie van de buik waarschijnlijk wel mogelijk. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende intake waarin we de behandeling met je kunnen doornemen.

 

Voor zowel mannen als vrouwen geldt; ben je heel veel afgevallen en hangt je buik, dan is liposuctie geen geschikte behandeling vanwege het huidoverschot dat je na de ingreep zou overhouden.

 

De behandeling bij Nationaal Huidcentrum

Wij behandelen al jaren ‘probleemgebieden’ als buik, taille en heupen volgens de ‘tumescente liposculptuur methode’, de meest geavanceerde vorm van vetafzuiging.

 

Een liposuctiebehandeling bij Nationaal Huidcentrum vindt plaats onder lokale verdoving, je gaat dus niet onder narcose. Het grote voordeel van deze aanpak is dat je tijdens de behandeling kunt staan, zodat de arts direct ziet of de vetverdeling klopt. Ook kun je na de ingreep naar huis waar je vrij snel je bezigheden kunt oppakken, zonder nare nasleep van een narcose.

 

Wat kost buikvet verwijderen?

Wij hanteren standaard scherpe tarieven. Hoe meer locaties je wilt laten behandelen, hoe voordeliger de behandeling per locatie wordt. In tegenstelling tot veel andere klinieken komen hier geen verborgen kosten bij.

 

Naast eerlijke en heldere tarieven staan wij bekend om onze expertise en behaalde eindresultaten. Ook kiest men graag voor onze kliniek vanwege de goede zorg en de ontspannen sfeer. Je bent bij ons in goede handen, vanaf de eerste intake tot de eindcontrole.

 

klantbeoordelingen voor verwijderen van buikvet bij Nationaal Huidcentrum

Negens en tienen voor liposuctie bij Nationaal Huidcentrum

 

Meer weten?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek waarin je al je vragen kunt stellen en voor jezelf kunt bepalen of de behandeling aan je wensen en verwachtingen voldoet. Ben je enthousiast na dit gesprek, dan kunnen we meestal vrij snel een behandeldatum plannen. Wellicht heb je binnenkort dan tóch die strakke buik!