Buikvet verwijderen met Liposuctie!

Zodra de temperatuur stijgt, stromen de aanvragen voor liposuctie bij ons binnen. Bij deze ingreep denk je in eerste instantie waarschijnlijk niet aan een man. En toch laten niet alleen vrouwen hun buikvet verwijderen. Voor veel mannen en vrouwen is de buik een probleemgebied, ook al zijn ze nog zo fit. Een veel voorkomend probleem zijn de ‘lovehandles’ rondom de taille en het welbekende ‘zwembandje’.

 

Kan er bij mij buikvet worden verwijderd?

De behandeling bij een man verschilt niet veel van een behandeling bij een vrouw. Wat wel anders kan zijn is de vetverdeling van het lichaam. Waar de buik van een vrouw vaak zacht is, kan die van een man ook hard aanvoelen.

 

Wat voor buikvet heb ik – test het zelf

Wil je weten of je geschikt bent voor deze ingreep dan kun je altijd bij ons langskomen voor een gratis en vrijblijvend consult. Maar je kunt ook alvast thuis kijken of jij hier geschikt voor bent. Prik om te testen met je vinger in je buik. Voelt je buik hard/stevig of zacht aan?

 

Je buik voelt hard of stevig aan:
Het vet zit niet direct onder de huid, daarom is liposuctie waarschijnlijk geen geschikte behandeling voor jou. Hard buikvet, dat zich rond de organen bevindt, kunnen we niet verwijderen.

 

Je hebt zacht, onderhuids vet dat je goed kunt beetpakken:
Heb je geen ernstig overgewicht en ben je in goede gezondheid? Dan is deze ingreep voor jouw buik waarschijnlijk wel mogelijk.

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende intake waarin we de behandeling met je kunnen doornemen.

 

Huidoverschot

Voor zowel mannen als vrouwen geldt; ben je heel veel afgevallen en hangt je buik, dan is deze behandeling hoogstwaarschijnlijk niet geschikt voor jou, vanwege het huidoverschot dat je na de ingreep zal overhouden.

 

De behandeling bij Nationaal Huidcentrum

Wij behandelen al jaren ‘probleemgebieden’ als buik, taille en heupen volgens de ‘tumescente liposculptuur methode’, de meest geavanceerde vorm van vetafzuiging. Dit houdt in dat de behandeling bij ons plaatsvindt onder lokale verdoving. Je gaat dus niet onder narcose.

 

Het grote voordeel van deze aanpak is dat je tijdens de behandeling kunt bewegen (in sommige gevallen ook kunt gaan staan) zodat de arts direct ziet of de vetverdeling klopt. Hierdoor kan de arts jouw lichaam sculpten/ vormgeven. Ook kun je vrijwel direct na de ingreep weer naar huis, waar je vrij snel je bezigheden weer kunt oppakken, zonder nasleep van een vervelende narcose.

 

Wat kost buikvet verwijderen?

Wij hanteren standaard scherpe tarieven. Hoe meer locaties je wenst te laten behandelen, hoe voordeliger de behandeling per locatie wordt. In tegenstelling tot veel andere klinieken komen hier geen verborgen kosten bij.

Wij verdelen de buik in twee delen: de maag (boven de navel) en de buik (onder de navel).Indien alleen de buik behandeld wordt, betaalt u €1.200,- bij ons.
Echter, zien wij bij Nationaal Huidcentrum vaak dat het mooiste is, om ook meteen het maag gedeelte (boven de navel) mee te nemen, voor een mooiere/ betere symmetrie. Voor een behandeling op deze twee locaties, betaalt u €2.300,- bij ons.

 

Naast eerlijke en heldere tarieven staan wij bekend om onze expertise en behaalde eindresultaten, zie ook KliniekErvaringen. Ook kiest men graag voor onze kliniek vanwege de goede zorg en de ontspannen sfeer. Je bent bij ons in goede handen, vanaf de eerste intake tot de eindcontrole na 6 maanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

klantbeoordelingen voor verwijderen van buikvet bij Nationaal Huidcentrum

Negens en tienen voor liposuctie bij Nationaal Huidcentrum

Meer weten?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek, waarin je al je vragen kunt stellen en voor jezelf kunt bepalen of de behandeling aan jouw wensen en verwachtingen voldoet. Ben je enthousiast na dit gesprek, dan kunnen we in de meeste gevallen direct een behandeldatum inplannen. Wellicht heb je binnenkort dan toch die strakke buik!