Daarom kies je voor een ooglidcorrectie in onze kliniek

Steeds meer mensen kiezen voor een ooglidcorrectie. Het is immers een relatief eenvoudige ingreep waarna je er weer jaren jonger en frisser uitziet. Er zijn veel klinieken die deze behandeling aanbieden. Waarom kiest men dan toch het liefst voor Nationaal Huidcentrum? Hier lees je vijf veelgehoorde argumenten.
 

Belangrijke argumenten bij de keuze van een ooglidcorrectie-kliniek:

 
1: Het mooiste resultaat
Ooglidchirurgie is echt een ervaringsvak waarin de arts altijd het meest optimale resultaat nastreeft. Je kunt de ingreep zien als boetseren; een millimeter meer of minder kan veel verschil maken. De ooglidcorrectie bepaalt de komende jaren wél je oogopslag! Daarom wil men behandeld worden door een bekwame arts en niet door een huisarts of andere arts die deze ingreep niet zo vaak uitvoert.

 

2: Ervaring in ooglidcorrectie

Drs. James Fouché is misschien wel de meest ervaren NVCG/KNMG ooglidcorrectie-arts van Nederland. Hij is zich er van bewust dat een optimaal cosmetisch resultaat voor iedereen anders is. Precies dáár ligt zijn focus. In een gratis consult legt hij je uit hoe hij het meest optimale en natuurlijke cosmetische resultaat kan behalen.

 

3: Expertise van de arts

Nationaal Huidcentrum is een betrouwbare keuze. Sinds 2008 bieden wij medische en cosmetische oplossingen op het gebied van huid & haar. Alle behandelaars zijn expert in hun vakgebied. Wij bieden alleen veilige behandelingen en hebben al jaren een kwaliteitskeurmerk. Niet voor niets waarderen onze cliënten de kliniek met een 8.8!

 

4: De kosten van de ooglidcorrectie

De bovenooglidcorrectie waarin wij zijn gespecialiseerd kunnen wij aanbieden voor slechts € 695,-. Dit bedrag is inclusief het consult, de behandeling en alle controles.

 

5: Gratis consult

Bij sommige klinieken betaal je flink voor het consultgesprek dat voorafgaat aan de ooglidcorrectie. Bij ons is dit consult gratis en met de behandelend arts (in plaats van een consulente). In dit consult bekijkt de arts de oogleden, stelt hij de diagnose en informeert hij je over de behandeling.

 

ooglidcorrectie
 

Kom ook langs voor een gratis consult bij Drs. Fouché

Vind jij je het belangrijk om een diagnose en advies te krijgen van een ervaren arts? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatief consult met Drs. Fouché.