Huidverjonging zonder vervellen? Dat kan!

Wil je af van de lijntjes, rimpels of vlekken in je gezicht of decolleté, maar wil je geen korstjes en liever niet vervellen? Dan is huidverjonging met de PicoSure-laser iets voor jou. In een Focus Behandeling verjongen, verstevigen en verstrakken we de huid. De behandeling is pijnloos en het resultaat is prachtig. Je ziet er al snel weer fris en stralend uit.

 

Doeltreffende huidverjonging voor alle huidtypen

 

De Focus Behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van beginnende huidveroudering en (acne) littekens op het gezicht, hals, decolleté en handen.

 

We behandelen onder andere:

  • Verslapte huid
  • Kraaienpootjes
  • Lijnen
  • Rimpels
  • Vergrote poriën
  • (Acne) littekens
huidverjonging

Beeld: Cynosure

Pijnloos een gladdere huid

Met de speciale Focus-lens op de PicoSure-laser wordt de energie die op de huid vrijkomt 20x hoger dan normaal. Deze energie zorgt voor micro-beschadigingen net onder het huidoppervlak. In vaktermen noemen we dit non-ablatief: het huidoppervlak beschadigt niet.

 

Omdat de pijn minimaal is, gebruiken we geen verdovingszalf. Tijdens de behandeling kunnen we de huid koelen met een koude luchtstraal, maar vaak is dat zelfs niet nodig.

 

De warmte van de laser activeert collageen en elastine. De huidverjonging komt op gang en de huid wordt gladder, steviger en strakker.

 

De stimulatie van collageen en elastine houdt na de behandeling nog 3 tot 6 maanden aan. Na die tijd zie je dan ook het mooiste resultaat.

 

Meer weten over deze manier van huidverjonging? Hier lees je de informatie op onze website. Of maak hier een afspraak in de agenda bij Dominique voor een vrijblijvend adviesgesprek.