Liposuctie van de buik, ook voor mannen!

Zodra de temperatuur stijgt, stromen ook de aanvragen voor liposuctie binnen. Het wordt immers steeds moeilijker om je lichaam onder je kleding te verstoppen. Bij ‘liposuctie’ denk je in eerste instantie waarschijnlijk niet aan een man. En toch zijn het niet alleen vrouwen die liposuctie gebruiken om hun lichaam te verstrakken. De mannen? Die komen voornamelijk voor hun taille en buik.

 

Dikke buik voorgoed verleden tijd met liposuctie

 

Voor veel mensen is de buik een probleemgebied, ook al zijn ze nog zo fit. Een veel voorkomend probleem zijn de ‘lovehandles’ rondom de taille en het welbekende ‘zwembandje’.

 

De manier om van dat laatste restje vet af te komen en tóch een strakkere buik te krijgen is liposuctie. Omdat de vetcellen helemaal worden verwijderd, komt het vet op deze plekken niet meer terug.

 

Liposuctie buik?

 

Een liposuctiebehandeling bij mannen verschilt niet veel van een behandeling bij een vrouw. Wat wel anders kan zijn is de vetverdeling. Neem bijvoorbeeld de buik. Waar de buik van een vrouw vaak zacht is, kan die van een man ook hard aanvoelen.

 

Doe de test!

 

Voelt je buik hard of zacht aan?

Voor zowel mannen als vrouwen geldt; ben je te veel afgevallen en hangt je buik, dan is liposuctie niet geschikt voor jou. In dit geval zou je na liposuctie te veel huid overhouden.

 

Ben je een man? Prik dan met je vinger in je buik. Voelt je buik zacht of hard aan?

 

Voelt je buik hard of stevig aan, dan zit het vet niet direct onder de huid en is liposuctie waarschijnlijk niet geschikt voor jou. Hard buikvet dat zich rond de organen bevindt, kunnen we niet weghalen.

 

Heb je zacht, onderhuids vet dat je goed kunt beetpakken? Heb je geen ernstig overgewicht en ben je in goede gezondheid? Dan is liposuctie van de buik waarschijnlijk een geschikte behandeling voor jou.

 

Liposuctie bij Nationaal Huidcentrum

Wij behandelen al jaren ‘probleemgebieden’ als buik, taille en heupen met liposuctie. Hierbij gebruiken wij de ‘tumescente liposculptuur methode’. Dit is de meest geavanceerde vorm van vetafzuiging.

 

Een liposuctiebehandeling bij Nationaal Huidcentrum vindt plaats onder lokale verdoving. Je gaat dus niet onder narcose. Het voordeel hiervan is dat je tijdens de behandeling kunt staan, zodat de arts direct ziet of de vetverdeling klopt.

 

Een ander groot voordeel is dat je niet hoeft te worden opgenomen. Je kunt dezelfde dag nog naar huis, waar je je dagelijkse bezigheden snel kunt oppakken. En last but not least; je hebt geen nare nasleep van een volledige narcose.

 

Wat kost liposuctie eigenlijk?

Alleen bij Nationaal Huidcentrum is het tarief standaard €1.000,- per locatie. In tegenstelling tot veel andere klinieken, komen hier geen verborgen kosten meer bij.

 

Naast ons scherpe tarief staan wij bekend om de uitstekende expertise en eindresultaten. Ook kiest men graag voor onze kliniek vanwege de goede zorg en de ontspannen sfeer. Je bent bij ons in goede handen, vanaf de eerste intake tot de eindcontrole.

 

 

Negens en tienen voor liposuctie bij Nationaal Huidcentrum

 

Meer weten over liposuctie?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek waarin je al je vragen kunt stellen en je voor jezelf kunt bepalen of een liposuctiebehandeling aan je wensen en verwachtingen voldoet.

 

Vanwege het coronavirus maken wij tijdelijk gebruik van videoconsulting. Ben je enthousiast na dit gesprek, dan plannen we jouw behandeling zodra de maatregelen zijn opgeheven. Wellicht heb je binnenkort dan tóch die strakke buik!?