Laserontharen, juist in de winter!

Wist je dat je ongewenste haargroei het best in het najaar en de winter kunt laten verwijderen? Je huid mag voor deze laserbehandeling namelijk niet te gebruind zijn. Maar het grootste voordeel van ‘s winters laserontharen is nog wel dat je komende zomer vrij bent van ongewenste haargroei én de lelijke rode plekjes die ontstaan bij het harsen of scheren.
 

Waarom juist in de winter met laserontharen beginnen?

Laserontharing is een veilige en effectieve manier om van ongewenste haargroei af te komen. Het werkt zo: de laserbundel zoekt het pigment in de wortel van de haartjes en vernietigt ze. Met het vernietigen van de haarpapil (het groeicentrum van de haar) verdwijnt ook het haartje. Omdat de laser reageert op pigment mag de huid niet te gebruind zijn.

 

Omdat laserontharing zo effectief is, heb je veel minder behandelingen nodig dan ontharing met IPL-apparaat. Dat scheelt je een hoop tijd en kosten! Na een aantal behandelingen hoef je je nauwelijks meer te scheren. Ook wordt je huidstructuur gladder en heb je nooit meer last van lelijke rode plekjes op je benen, oksels en bikinilijn.

 


 

Altijd de laagste prijsgarantie op laserontharing

Wij bieden een laagste prijsgarantie. Kun je elders behandeld worden tegen een lagere prijs, dan voeren wij de behandeling voor 10% minder uit! Om gebruik te maken van de laagste prijsgarantie dient de behandeling die je elders hebt gezien wel onder gelijkwaardige voorwaarden te worden uitgevoerd:
 

  • De behandeling vindt plaats in een kliniek met ZKN keurmerk of ISO 9001
  • De behandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeut(e) of dermatoloog
  • De behandeling wordt uitgevoerd met een laser (en geen IPL-apparaat)

 

Plus: 50% korting!

Nu betaal je maar de helft voor de eerste behandeling van je oksels of bikinilijn! Wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 088 425 1000 of doe het hier direct in de agenda van de huidtherapeute.

 

Voor meer informatie over laserontharen (ook wel permanente ontharing genoemd) klik je hier. De huidtherapeute adviseert je graag in een persoonlijk gesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden.