Laserontharen, dat doe je het best ’s winters

Wist je dat je ongewenste haargroei het best in de winter kunt laten verwijderen? Omdat de laser reageert op pigment in de huid mag de huid namelijk niet te gebruind zijn. Maar het grootste voordeel van ’s winters laserontharen is nog wel dat je aanstaande zomer vrij bent van ongewenste haargroei én de lelijke rode plekjes die ontstaan bij het harsen of scheren.

Waarom juist ’s winters met laserontharen beginnen?

Laserontharing is een veilige en effectieve manier om van ongewenste haargroei af te komen. De laserbundel zoekt het pigment in de wortel van de haartjes en vernietigt ze. Met het vernietigen van de haarpapil (het groeicentrum van de haar) verdwijnt ook het haartje.

 

Omdat laserontharing zo effectief is, heb je veel minder behandelingen nodig dan ontharing met IPL-apparaat. Dat scheelt je een hoop tijd en kosten! Na een aantal behandelingen hoef je je nauwelijks meer te scheren. Ook wordt je huidstructuur gladder en heb je nooit meer last van lelijke rode plekjes op je benen, oksels en bikinilijn.

 

Nu: 50% korting

Voor meer informatie over laserontharen (ook wel permanente ontharing genoemd) klik je hier. Onze huidtherapeute adviseert je graag in een persoonlijk gesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Nu betaal je maar de helft voor de eerste behandeling van je oksels of bikinilijn!

 

Wil je meteen een afspraak maken? Bel ons dan via telefoonnummer 088 425 1000.