De voordelen van een liquid facelift

Zie je er ouder, bozer of vermoeider uit dan je werkelijk bent? Wil je er wel iets aan laten doen maar moet je niet denken aan een operatieve facelift? Dan is een ‘liquid facelift‘ wellicht een uitkomst. Met deze behandeling herstelt de Cosmetisch Arts het volume in het gezicht zodat je er weer jonger uitziet. Zónder pijn, narcose of een lang genezingsproces.

 

Een facelift zonder operatie

 

Bij een liquid facelift behandelt de Cosmetisch Arts niet één specifieke probleemzone, maar kijkt hij naar het gehele gezicht. Soms heeft het namelijk geen zin om alleen de traangootjes te behandelen om een vermoeide blik te verminderen, als bijvoorbeeld ook de jukbeenderen volume missen. Dan blijft de vermoeide blik immers zichtbaar.

 

Hoe werkt een liquid facelift behandeling?

 

In het eerste consult maakt de Cosmetisch Arts een op maat gemaakt behandelplan. Ook legt hij uit welke type en soort injectables hij zal gebruiken en wat de kosten zijn. Dat hangt namelijk helemaal af van de situatie. Als je wil, kan de behandeling meteen van start. Meestal duurt een behandeling rond de 30 minuten.

 

Wat kijk je boos! Rimpels door aangespannen spieren

 

Fronsen, nors kijken en diepe rimpels kunnen ontstaan door langdurige stress en het (onbewust) aanspannen van de spieren, zoals bijvoorbeeld de bekende fronsrimpel tussen de wenkbrauwen. Met behulp van een spierontspanner schakelt de Cosmetisch Arts de prikkeloverdracht tussen een zenuwuiteinde en een spiertje uit, zodat de spier niet langer kan samentrekken. De huid ontspant, oppervlakkige lijntjes verdwijnen en diepere lijnen verminderen en verzachten.

 

Ben je verdrietig? Volumeverlies en huidverslapping

 

Afhangende mondhoeken en een diepe neus-lippenplooi kunnen ervoor zorgen dat je er vermoeid en verdrietig uitziet. Fillers zijn zeer geschikt om diepe rimpels te verminderen en volumeverlies tegen te gaan. Met een filler maakt de arts een rimpel ondieper door er met een ultafijn naaldje of canule een beetje lichaamseigen materiaal (hyaluronzuur) in te spuiten. Ook is het mogelijk om het gezicht meer volume te geven op plaatsen waar dat in de loop der jaren verloren is gegaan, zoals bijvoorbeeld bij de slapen en de jukbeenderen.

 

neus lippenplooi voor de fillerbehandeling

De neus-lippenplooi voor de behandeling

 

neus lippenplooi na de fillerbehandeling

De neus-lippenplooi na de behandeling

 

De vele voordelen van een liquid facelift

Het grote voordeel ten opzichte van een operatieve facelift is dat deze behandeling poliklinisch kan worden uitgevoerd: zonder narcose of een lang genezingsproces. Door het verdovingsmiddel in de injectables is de behandeling bovendien nagenoeg pijnloos. Het effect van de liquid facelift is direct zichtbaar en je kunt na de behandeling meteen je dagelijkse bezigheden oppakken. Het resultaat houdt zo’n 12 maanden aan. Hierna kan de behandeling worden herhaald.

 

Natuurlijke schoonheid staat voorop

Bij ons werken alleen de allerbeste bevoegde en bekwame Cosmetisch Artsen met jarenlange ervaring. Wij werken uitsluitend met A-merk producten en bewezen veilige injectables. Het feit dat onze artsen op langere termijn met hun cliënten meedenken en hierbij altijd oog houden voor de natuurlijke schoonheid, maakt dat cliënten graag terugkomen.

Kom langs voor een gratis consult

Heb je behoefte aan meer informatie of heb je een vraag? Bel 088 425 10 00, we helpen je graag verder. Een advies van de Cosmetisch Arts is altijd gratis en vrijblijvend.