Het optimale resultaat van een ooglidcorrectie

De keuze voor de juiste ooglidcorrectiekliniek kan best spannend zijn. Bij veel mensen gaat er maanden onderzoek aan vooraf. Ook het vertrouwen in de arts speelt een rol. Want de ingreep zal de komende jaren wél je oogopslag bepalen! En wie bepaalt eigenlijk wat uiteindelijk het ‘meest optimale resultaat’ is? Jij? De arts? Of samen?

Het optimale resultaat, wie bepaalt dat?

Iedereen heeft een unieke oogopslag. De stand en vorm van de ogen, oogleden, wenkbrauwen, de verdeling van huid- en vetweefsel en omliggende delen van het aangezicht verschilt per persoon. Ook de verwachting van de uitkomst van een ooglidcorrectie kan afhankelijk zijn van leeftijd, geslacht, sociale omgeving en andere factoren. Zoveel mensen, zoveel wensen!

 

Ooglidchirurgie is een echt ervaringsvak. Een millimeter meer of minder kan veel verschil maken. Je kunt het corrigeren van oogleden vergelijken met boetseren, de arts dient altijd het totaalbeeld voor ogen te houden. We raden je dan ook aan om naar een specialist te gaan en niet naar een (huis)arts die de behandeling niet zo vaak uitvoert.

 

Gratis advies door de behandelend specialist 

Wil je weten wat een ooglidcorrectie voor jou kan betekenen? Bij Nationaal Huidcentrum heb je het eerste adviesconsult met de behandelend specialist in plaats van een consulente, adviseur, verpleegkundige of assistente. Zo bepaal je sámen het meest optimale resultaat, gebaseerd op jouw unieke wensen.

 

In dit gratis consult inventariseert de specialist je wensen en legt hij of zij uit wat – op basis van jouw unieke anatomie – het meest optimale resultaat van de ooglidcorrectie zal zijn.

Wanneer is een ooglidcorrectie nodig?

Men kiest voor een ooglidcorrectie bij ‘last van hangende oogleden’. De reden kan cosmetisch of medisch zijn, maar is meestal een combinatie van de twee:

  • Hangende oogleden kunnen zorgen voor een vermoeide uitstraling
  • Iemand ziet er vaak ouder uit dan hij of zij in werkelijkheid is
  • Door het huidoverschot kan er in de huidplooi ontsteking optreden
  • Overhangende oogleden kunnen het zicht belemmeren
  • Het (onbewust) optrekken van de oogleden kan hoofdpijn veroorzaken
  • Oogleden die zwaar op de oogbollen rusten, zorgen voor een vermoeid gevoel
  • Door zware oogleden kunnen er diepe voorhoofdsrimpels ontstaan

Voor de meeste mensen geldt dat ze de ingreep één keer in hun leven ondergaan.

 

Ooglidcorrectie bij Nationaal Huidcentrum

Ben je op zoek naar een goede ooglidcorrectiekliniek, dan is Nationaal Huidcentrum een betrouwbare keuze. De kliniek staat zeer goed aangeschreven. Bij ons werkt een team van ervaren artsen met focus op het meest optimale resultaat, zowel medisch als cosmetisch.

 

Maak hier zelf een afspraak in de agenda van Drs. James Fouché. Of bel 088 425 10 00 voor meer informatie over ooglidcorrecties bij Nationaal Huidcentrum.