Maak kennis met… Dominique Klumper

Huidtherapeute Dominique Klumper werkt dagelijks met hoogwaardige apparatuur en heeft professionaliteit en veiligheid dan ook hoog in het vaandel staan. De cliënten van Dominique roemen haar om haar vriendelijkheid en heldere uitleg. Het mooie aan haar werk is dat ze echt iets kan bijdragen aan iemands kwaliteit van leven.

 

5 vragen aan:

Huidtherapeute Dominique Klumper.

 

Wat houdt jouw werk in?

Als huidtherapeute behandel ik medische of cosmetische huidproblemen. Ik ben er voor iedereen die zijn of haar huid er mooier uit wil laten zien. Ook wanneer een huidprobleem wordt veroorzaakt door een aandoening, kan ik vaak wat betekenen. Naast behandelingen uitvoeren, heb ik gedurende de dag intakegesprekken met cliënten. En natuurlijk de controles en andere nazorg.

 

Waar word je blij van, aan jouw werk?

Wat ik het allerleukste vind aan mijn werk is dat ik echt kan bijdragen aan iemands kwaliteit van leven. Gelukkig ervaart niet iedereen zijn of haar huidprobleem als beperkend, maar hoe leuk is het als je toch tevredener naar jezelf in de spiegel kijkt omdat hetgeen wat jou stoorde weg is of stukken is verminderd? Dat je ineens meer complimenten krijgt over je uiterlijk: ‘Wat zie jíj er goed uit! Ben je op vakantie geweest?’ na een peeling of laserbehandeling. Dat je je niet meer dagelijks hoeft te scheren, omdat je door laserontharen van je ongewenste haargroei af bent. Of dat je de tatoeage waar zo’n je spijt van had, nu verwijderd is. Dat maakt het leven toch nèt even aangenamer!?

 

 

Wat is door cliënten de meest gestelde vraag?

Vaak komt iemand bij mij met een gerichte wens, bijvoorbeeld het verminderen van pigmentvlekken, gesprongen adertjes of littekens. Maar het komt ook regelmatig voor dat iemand een frissere of egaler uitziende huid wil. De juiste aanpak om dit te bereiken verschilt van persoon tot persoon. Ik luister naar de wensen van degene tegenover mij en leg de mogelijkheden en beperkingen van de eventuele behandeling uit.

 

Wat onderscheidt volgens jou Nationaal Huidcentrum van andere klinieken?

Wij maken uitsluitend gebruik van topkwaliteit tools en deskundige behandelaars. Denk bijvoorbeeld aan de hoogwaardige laserapparatuur in mijn behandelkamer en ons kwaliteitskeurmerk. Doordat wij met verschillende disciplines onder één dak werken hebben wij veel kennis in huis en door samenwerking en bundeling van onze krachten is het best mogelijke resultaat voor iedere cliënt toegankelijk.

 

Daarnaast scoren wij al jarenlang hoog op de schaal van cliënttevredenheid. Ik denk zelf dat dit komt omdat wij cliënten behandelen zoals we zelf ook graag behandeld willen worden.

 

Heb je een boodschap aan je cliënten, nu je ze vanwege de corona-maatregelen tijdelijk niet kunt behandelen?

De behandelingen op medische indicatie kan ik gelukkig weer uitvoeren. Heb je vragen over je behandeling of wil je iets weten over een andere behandeling, weet dat wij voor je klaar staan! Je kunt een (online) consult met mij of één van mijn collega’s boeken.

 

En voor iedereen die graag buiten komt: bescherm je huid goed tegen de voorjaarszon! Zeker als je huid nog geen zon gewend is, is het risico op verbranden groter. Ik heb hier verschillende blogs over geschreven.

 

Goede bescherming is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van je huid, maar ook de belangrijkste anti aging maatregel die je kunt nemen. Win-win!

 

Meer weten?

Wil je een afspraak maken voor advies van Dominique? Bel ons op 088 425 10 00 of stuur een mailtje naar info@nationaalhuidcentrum.nl.