Dominique Klumper

Huidtherapeut

@Instagram

Huidtherapeut Dominique Klumper is lid van de beroepsvereniging voor huidtherapeuten NVH onder nummer 874 en heeft AGB-code 90102842. Daarnaast is zij geregistreerd in het KP (Kwaliteitsregister Paramedici), dat periodiek toetst of de geregistreerde voldoet aan de kwaliteitseisen om deskundigheid en bekwaamheid te waarborgen.

 

Het beroep ‘huidtherapeut’ is een beschermde titel en vastgelegd in de wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), artikel 34. Om deze titel te mogen voeren, rondde Dominique in 2012 de 4-jarige HBO opleiding cum laude af.

 

Naast praktiserend huidtherapeut is Dominique werkzaam als klinisch trainer. Zij biedt behandelaars die met IPL en lasersystemen werken klinische ondersteuning in de vorm van trainingen en seminars.

 

Dominique: “Het mooiste aan mijn vak is dat ik door het oplossen of verminderen van (cos)medische klachten ècht kan bijdragen aan iemands kwaliteit van leven. Je huid en de conditie ervan is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Ook onschuldige huidafwijkingen of huidaandoeningen kunnen iemand beperken of minder tevreden maken over zijn of haar uiterlijk. Een zo mooi en gezond mogelijke huid, daar werk ik elke dag met passie aan. Met mijn affiniteit voor laser- en lichtbehandelingen is Nationaal Huidcentrum voor mij een fantastische werkomgeving. De hoogwaardige apparatuur en producten waar wij mee werken vragen om een vakkundige en nauwkeurige benadering. En door samenwerking tussen de behandelaars kunnen wij bij Nationaal Huidcentrum een compleet behandelplan aanbieden. Als behandelaar vind ik een heldere voorlichting naar mijn cliënten toe belangrijk, zodat je begrijpt hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat je kunt verwachten en hoe je zelf kunt bijdragen aan een optimaal resultaat. Informatie geven en cliëntveiligheid staan bij mij dan ook hoog in het vaandel.”