Dominique Klumper

Huidtherapeut - Physician Assistant (i.o.)

@Instagram

Dominique Klumper is een ervaren huidtherapeut en heeft van haar passie haar werk gemaakt. Het mooiste aan haar werk als huidtherapeut vindt zij dat ze, door het oplossen of verminderen van (cos)medische klachten, écht kan bijdragen aan iemands kwaliteit van leven. Net als onze andere huidtherapeuten is Dominique BIG-geregistreerd en gespecialiseerd in de nieuwste technieken op het gebied van huidtherapie. Zij werkt bij ons met de meest geavanceerde apparatuur en voldoet aan alle eisen om deskundigheid en bekwaamheid te borgen.

 

Naast haar werkzaamheden voor Nationaal Huidcentrum is Dominique ook klinisch trainer in diverse IPL- en lasersystemen.

 

Dominique: “Je huid en de conditie ervan is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk. Ook onschuldige huidafwijkingen of huidaandoeningen kunnen je beperken of minder tevreden maken over je uiterlijk. Een zo mooi en gezond mogelijke huid, daar werk ik elke dag met passie aan”. Met mijn affiniteit voor laser- en lichtbehandelingen is Nationaal Huidcentrum voor mij een fantastische werkomgeving. Wij werken hier met hoogwaardige apparatuur en producten, die vragen om een vakkundige en nauwkeurige benadering. En door de samenwerking tussen verschillende behandelaars, kunnen wij een compleet behandelplan aanbieden”.

 

Opleiding

Het beroep ‘huidtherapeut’ is een beschermde titel. Om deze titel te mogen voeren, rondde Dominique in 2012 de 4-jarige HBO opleiding cum laude af. Op dit moment volgt zij de masterstudie Physician Assistant. In deze master vergroot zij haar medische basiskennis, specialiseert ze zich in bepaalde gebieden van haar vak en wordt ze binnen Nationaal Huidcentrum opgeleid om taken van de dermatoloog uit te voeren.
Beide titels zijn BIG-geregistreerd beroepen.

Dominique volgt regelmatig trainingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Gegevens Dominique Klumper

AGB code: 90102842
Dominique Klumper is lid van de beroepsvereniging voor huidtherapeuten NVH onder nummer 874. Daarnaast is zij geregistreerd in het KP (Kwaliteitsregister Paramedici), dat periodiek toetst of de geregistreerde voldoet aan de kwaliteitseisen om deskundigheid en bekwaamheid te waarborgen.

 

Een aantal beoordelingen van onze cliënten over Dominique Klumper en onze kliniek

Anoniem: “Ik ben helemaal tevreden van de resultaat. In slechts twee behandeling zijn mijn permanente wenkbrauwen verdwenen. Dominique is professionele en aardige deskundige. Ze gaf mij goede uitleg en antwoorden op mijn vragen”.

 

Anoniem: “Dominique is heel rustig en zorgvuldig. Ze heeft een “bange” klant geholpen met tijd, goede uitleg en kundigheid”.

 

Elisabeth: “Fijne kliniek, supervriendelijk personeel. Dominique Klumper heeft veel kennis en komt betrouwbaar over”.

 

Marjo: “Duidelijk aangegeven wat ik kon verwachten van de behandeling! Vriendelijke bejegening door Dominique en het baliepersoneel”.