Onderkin? Zo krijg je snel je kaaklijn terug

Heb je last van een onderkin of is je kaaklijn verslapt? Liposuctie van de kin is een veilige manier van kaaklijnverstrakking. Deze relatief eenvoudige cosmetische behandeling zorgt voor een prachtig esthetisch resultaat. Met een scherpe kaaklijn heb je voortaan weer een jeugdige uitstraling!

 

Verstrak je kaaklijn met liposuctie

 

De onderkin is voor veel mensen een doorn in het oog. Die kun je namelijk niet verdoezelen. Ben je jonger dan veertig, dan heb je je onderkin waarschijnlijk doordat je te zwaar bent. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat je kin ‘nu eenmaal zo is’. Boven de veertig jaar begint ook huidverslapping een rol te spelen. Vooral de karakteristieke combinatie van onderhuids vet en een slappe huid leidt tot de vaak zeer ongewenste onderkin.

 

Als afvallen niet helpt, kun je besluiten om een cosmetische behandeling als een nek- of halslift te ondergaan. Alleen is dat best ingrijpend en vaak ook heel duur. Zoek je een alternatief voor de halslift, dan is liposuctie van de onderkin een goede optie voor jou. Omdat de huid plaatselijk wordt verdoofd heb je geen nasleep van een narcose. Ook komen er geen enorme littekens aan te pas en is de hersteltijd korter.

 

Vrouw voor de kinliposuctie bij Nationaal HuidcentrumVrouw na kinliposuctie Nationaal Huidcentrum

Zo werkt verstrakking van de kaaklijn in de praktijk

Op de dag van de behandeling kom je samen met een begeleider naar de kliniek (je mag na de behandeling niet zelf rijden). In de behandelkamer maakt Drs. Fouché eerst een voor-foto voor in je dossier. Vervolgens verdooft hij het te behandelen gebied. Nadat de huid is verdoofd maakt hij kleine sneetjes van ongeveer 3 millimeter en brengt hij met een smalle canule vloeistof onder de huid aan. Zo komt er ruimte vrij voor de vetcellen. Na ongeveer een kwartiertje liggen de vetcellen los in de vloeistof en kunnen ze gemakkelijk worden afgevoerd. Voor het verstrakkende effect wordt de huid in dit proces ook nog verwarmd. De hele behandeling duurt ongeveer een uur.

 

Als de behandeling klaar is verbindt Drs. Fouché de huid en krijg je een strakke elastische band aangemeten, die je een week dag en nacht en een week alleen ‘s nachts draagt. Deze band voorkomt zwelling en houdt de huidlagen op z’n plaats.

 

Meer informatie nodig over het verwijderen van een onderkin?

Ben je benieuwd of je voor kinliposuctie in aanmerking komt? Bel 088 425 10 00 voor advies. We kunnen je vragen om ons alvast wat foto’s te sturen zodat we ze aan de arts kunnen voorleggen. Ben je inderdaad geschikt voor deze behandeling van de onderkin, dan nodigen we je uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij Drs. Fouché. In dit gesprek kun je al je vragen stellen. Ook laat hij foto’s zien van andere tevreden cliënten die hij van hun onderkin heeft afgeholpen.

 

Vrouw voor kinliposuctie bij Nationaal HuidcentrumVrouw na kinliposuctie bij Nationaal Huidcentrum

Wat kost het om je kaaklijn te verstrakken?

Kaaklijnverstrakking met liposuctie kost slechts €1.275,00 zonder bijkomende kosten. Een belangrijk voordeel van liposuctie ten opzichte van andere behandelingen zoals cryolipolyse: zijn de vetcellen eenmaal weg uit de onderkin, dan komen ze daar niet meer terug!