Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Zie je er vermoeid of zelfs boos uit? Of stoor jij je aan de rimpels in je gezicht? Wij kunnen je helpen om er weer uitgerust en gezond uit te zien.

 

Wat zijn rimpels?
In het gezicht ontstaan twee soorten rimpels:
– Statische rimpels
– Dynamische rimpels

 

Dynamische rimpels ontstaan door het gebruik van spieren. Een voorbeeld hiervan is de fronsrimpel. Door te fronsen ontstaan er verticale rimpels tussen de wenkbrauwen. Zodra je stopt met fronsen verdwijnen deze rimpels weer. Naarmate we ouder worden blijven deze rimpels zichtbaar. Niet fronsen is geen optie. Dit gebeurt bijna altijd onbewust. Wat wel helpt om de frons te ontspannen is Botuline toxine.

 

Botuline toxine
Botuline toxine is een middel dat de spieren ontspant door tijdelijk de overdracht van de zenuwsignalen naar de spier stil te leggen. Zolang Botuline toxine werkzaam is blijft de huid ontspannen en vervagen de rimpels.

 

Botuline toxine is een veilig middel. Het wordt al jaren toegepast binnen onder meer de neurologie, bijvoorbeeld bij mensen met spasmen. Binnen de cosmetische wereld worden kleinere hoeveelheden gebruikt. Alleen een bevoegd en bekwaam arts mag de behandeling met Botuline toxine uitvoeren.

 

Al onze cosmetisch artsen zijn aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde). De NVCG heeft als doelstelling om de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en voortdurend te verbeteren. Met onze NVCG artsen staat Nationaal Huidcentrum garant voor kennis van zaken, kwaliteit van behandelingen en 100% hoogwaardige producten. Kijk op wegrimpels.nl met welke merken wij werken.