Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Hoor je soms anderen zeggen “wat zie je er moe uit” of “wat kijk je boos” en vind je dat vervelend? Logisch! Met injectables kunnen wij je helpen er weer fris, gezond en uitgerust uit te zien.

 

Hoe ontstaan rimpels?

In het gezicht heb je twee soorten rimpels: statische en dynamische rimpels. Statische rimpels ontstaan bijvoorbeeld door verlies van elasticiteit van de huid of afvallen. Dynamische rimpels krijg je door het gebruik van je spieren, denk maar aan lachrimpeltjes en de fronsrimpel tussen je wenkbrauwen.

 

Fronsrimpel

Vooral de fronsrimpel geeft je gezicht een bozige of norse uitstraling. Door te fronsen ontstaan er verticale rimpels tussen de wenkbrauwen. Zodra je stopt met fronsen verdwijnen deze rimpels weer. Naarmate we ouder worden blijven deze rimpels zichtbaar. Helaas is niet fronsen geen optie, het gebeurt onbewust!  Wat wél helpt is de spier te laten ontspannen met Botuline toxine.

 

Botuline toxine

Botuline toxine ontspant de spieren door de overdracht van de zenuwsignalen naar de spier tijdelijk stil te leggen. Zolang Botuline toxine werkzaam is, blijft de huid ontspannen en vervagen de rimpels. Botuline toxine is een veilig middel dat al jaren wordt toegepast in onder meer de neurologie (bijvoorbeeld bij mensen met spasmen). Binnen de cosmetische wereld worden kleinere hoeveelheden gebruikt.

 

Beschermde titel

Alleen een bevoegd en bekwaam arts mag behandelingen met Botuline toxine uitvoeren. De cosmetisch artsen van Nationaal Huidcentrum zijn allen aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) en voeren de beschermde titel ‘Cosmetisch Arts NVCG’.

 

De NVCG heeft als doelstelling om de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen en voortdurend te verbeteren. Met haar NVCG-gecertificeerde artsen staat Nationaal Huidcentrum dan ook garant voor kennis van zaken en kwaliteit. Bovendien gebruiken wij alleen 100% hoogwaardige producten.

 

Ben je benieuwd wat een cosmetische behandeling voor jou kan doen? Bel ons. Een adviesgesprek is altijd vrijblijvend.