Haartransplantatie tegen opleidingstarief

Denk je erover om een haartransplantatie te ondergaan maar houdt de prijs je tegen? Neem snel contact op voor een kleine behandeling tegen een speciaal opleidingstarief en ontvang honderden euro’s korting!

 

Jouw tijd is geld waard

Wij leiden regelmatig haartransplantatiespecialisten op. Dit zijn gecertificeerde artsen die leren om haartransplantaties uit te voeren, onder supervisie van onze ervaren specialiste en een team van bekwame technicians. Het enige verschil is de duur en de prijs van de behandeling. In ruil voor jouw tijd ontvang je van ons een haartransplantatie tegen een gereduceerd tarief.

 

Voordelige behandelingen die we binnenkort gaan inplannen:

Implanteren 500 grafts (bijvoorbeeld inhammen of een kale plek)

 

Normaal: € 1.915,-

Korting: bijna 48%

Opleidingstarief: € 995,-

 

Heb je beginnende inhammen of heb je een kale plek in je haar en ben je geïnteresseerd in een haartransplantatie tegen opleidingstarief bij Nationaal Huidcentrum in Naarden? Bel dan op werkdagen naar 088 425 10 00.

 

In een intakegesprek bespreken we jouw wensen, onderzoeken we het haar en hoor je of je voor het opleidingstarief in aanmerking komt. Is dit inderdaad het geval, dan nemen we je mee in de planning van onze proefbehandelingen.

 

intakegesprek haartransplantatie onderzoeken hoofdhuid

 

FUE haarstamcelmethode

Met de methode die wij hanteren is het behandelde gebied goed te camoufleren, zodat niemand in de gaten heeft dat je een haartransplantatie ondergaat. De haartransplantatie wordt uitgevoerd volgens de nieuwste technieken; bijna onzichtbaar, nagenoeg pijnloos en snel. De behandeling is poliklinisch en je kunt na afloop vrijwel direct naar huis.

 

Let op: het aantal plekken is beperkt. Reageer dus snel op deze actie!