Bovenooglidcorrectie: de meest populaire ingreep

Met hangende oogleden zie je er vaak ouder of vermoeider uit dan je bent. Daarnaast geven ze vaak fysieke klachten. Ter compensatie sper je onbewust je ogen open en trek je je wenkbrauwen op. Dit kan leiden tot diepe voorhoofdsrimpels en hoofdpijn. In een bovenooglidcorrectie corrigeert de arts de hangende oogleden zo natuurlijk mogelijk. 

Na een bovenooglidcorrectie zie je er jaren jonger uit

Een bovenooglidcorrectie is een dankbare cosmetische ingreep, zowel voor ons als onze cliënten. Het is namelijk een relatief eenvoudige behandeling met weinig risico’s en een snel herstel.

Met je nieuwe, open blik zie je er vrijwel direct na de behandeling jaren jonger uit. Niet voor niets is een bovenooglidcorrectie één van de meest voorkomende chirurgische behandelingen in Nederland. Volgens recente cijfers wordt de ooglidcorrectie – of ooglift – circa 35.000 keer per jaar uitgevoerd bij zowel mannen als vrouwen.

Goed én betaalbaar

In veel andere klinieken betaal je voor advies van een arts. Maar dankzij onze ervaring en focus kunnen wij scherpe tarieven hanteren.

Een ooglidcorrectie bij Nationaal Huidcentrum kost slechts €695,- en hier komen geen andere kosten meer bij.

In dit bedrag is inbegrepen:

– 1e consult met de arts

– behandeling

– koelkompres

– hechtingen verwijderen

– eindcontroles

Hoe werkt een bovenooglidcorrectie precies?

In deze video leggen we je stap-voor-stap uit hoe het traject in zijn werk gaat. Je ziet alles, van het adviesgesprek tot en met het verwijderen van de hechtingen. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

 

Focus op de mooiste oogopslag

Bij ons ben je in goede handen. Wij onderscheiden ons écht door onze focus op het cosmetische resultaat. Daarnaast maakt zowel de arts als zijn team het je voor, tijdens en na de bovenooglidcorrectie zo comfortabel mogelijk. Niet voor niets krijgen wij uitstekende reviews van onze cliënten.

bovenooglidcorrectie

 

Gratis advies van de arts

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een bovenooglidcorrectie? Maak een gratis afspraak of bel 088 425 10 00 voor een gratis advies van behandelend arts Drs. Fouché.