Moederdag op afstand? Zo doe je dat!

Ook op Moederdag gooien de coronamaatregelen roet in het eten. Even lekker met je moeder naar een restaurantje of een wellness-oord is er dit jaar niet bij. Wil je haar toch verwennen, ook al is het op afstand? Zo verras je je moeder ‘coronastyle’.

 

5 tips voor een moederdagcadeau op afstand

 

1: Ontbijt op bed

Een ontbijtje op bed is natuurlijk hét klassieke moederdagcadeau. Dit kun je zelf maken, of je vraagt je lievelingsrestaurant of zij het voor je verzorgen. Zo sla je twee vliegen in één klap; je ondersteunt een lokale ondernemer én je imponeert je moeder. Win-win!

 

2: Filmparty

Samen naar de bios zit er nog even niet in. Wat je wel kunt doen is een Netflix-party verzorgen. Zo bekijk je samen met je moeder een film, terwijl je via het chat-scherm gezellig praat over wat er zich op het witte doek afspeelt. Helemaal van nu, toch?

 

 

moederdag-afstand

 

 

3: Boswandeling

Heb je dit jaar niet zoveel te besteden? Nodig je moeder uit voor een mooie boswandeling. Want welke moeder houdt er nu niet van een goed gesprek in de gezonde buitenlucht? Wel op afstand natuurlijk, rijd niet samen in één auto naar het bos.

 

4: Verwennerijtjes

Geef haar bloemen, parfum of chocolade. Desnoods laat je het opsturen of zet je het voor de deur neer. Niet het meest originele cadeau, maar ze zal het desondanks waarderen. Ze is nu eenmaal je moeder…

 

5: Een frisse uitstraling

Moeders maken zich zorgen, zeker in deze tijd vol onzekerheid. Dat zie je aan haar frons, lijntjes of rimpels. Geef je moeder de gift van verjonging!  Maak voor haar (of stiekem voor jezelf) een afspraak voor een injectable- of andere behandeling op het gebied van huidverbetering. Zo gaat ze met een frisse uitstraling de zomer in.

 

De kliniek is vanaf maandag 11 mei volledig geopend. Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met het treffen van de juiste maatregelen om je veilig te verwelkomen. We hopen je snel weer te zien!

 

Fijne Moederdag allemaal,

Team Nationaal Huidcentrum