Liposuctie benen


Algemeen

 

Ken je de term ‘lady’s gap’ of ‘thigh gap’? Hiermee wordt de ruimte tussen de bovenbenen bedoeld. Veel vrouwen proberen dit fenomeen na te streven. Vaker is juist het omgekeerde het geval; de dijbenen wrijven door vetophoping aan de binnenkant tegen elkaar. Hierdoor kunnen er vervelende plekken ontstaan, die vaak ook pijnlijk zijn. Vooral op warme dagen bij het dragen van rokjes en jurkjes.

 

Een andere ergernis bij veel vrouwen zijn de zogenaamde ‘zadeltassen’ of ‘rijbroek’. Deze ophopingen bevinden zich aan de buitenkant van de bovenbenen en zorgen er voor dat het moeilijk is om passende broeken te vinden. Vaak is de verhouding tussen de taille en de bovenbenen uit balans.

 

Ook de voor- en achterkant van de benen (zoals bij de bilplooi) kunnen uit proportie zijn. Helaas lukt het niet altijd om opgehoopt vet weg te krijgen door middel van sporten of diëten. Liposuctie of liposculpture is dé methode om op een veilige en pijnloze manier voorgoed af te rekenen met schurende bovenbenen of zadeltassen. Doordat de benen in verhouding worden gebracht, verbeteren de volledige contouren van het lichaam.

 

Met liposuctie is het ook mogelijk om kleine locaties als knieën te behandelen. Want ook boven of naast de knie kan zich vet ophopen, wat – vooral in de zomer – door veel vrouwen als storend wordt ervaren.

 

Ben je benieuwd of deze behandeling voor jou geschikt is? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende intake waarin wij je uitgebreid laten zien wat je van de behandeling kunt verwachten.

Behandeling

Nationaal Huidcentrum voert de nieuwste technieken uit op het gebied van liposuctie. Het grootste voordeel is dat wij je kunnen behandelen onder plaatselijke verdoving. Met de zogenaamde ‘tumescente’ methode lig je niet, maar sta je tijdens de behandeling. Zo ziet de arts precies waar het vet al voldoende is weggezogen. De vetverdeling op het lichaam is immers anders wanneer je ligt. Lees hier meer over de behandeling.

 

Na de behandeling

Omdat je lokaal bent verdoofd heb je niet de nasleep van een volledige narcose. Na de behandeling kun je snel je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

 

liposuctie

Ben ik geschikt?

In principe zijn de meeste mensen geschikt voor een liposuctie aan de benen. Het is wel van belang dat je geen overgewicht hebt en gezond bent. Twijfel je over jouw situatie? Bel ons dan voor meer informatie. Indien er sprake is van lipoedeem aan de benen dan verloopt het traject iets anders. Lees hier meer over lipoedeem.

Adviesgesprek

Als je een liposuctiebehandeling van je benen overweegt, is het belangrijk dat je eerst alle informatie krijgt. In een vrijblijvend en kosteloos consult met de patiëntcoördinator leggen we je de behandeling uitgebreid uit. Ook kun je hier al je vragen stellen. Vervolgens ontmoet je de arts, die het medische deel van de intake voor zijn rekening neemt. Hij zal de te behandelen locaties beoordelen. Je ziet foto’s van voor en na de behandeling en we informeren je over de eventuele risico’s. Alles wat we hebben besproken krijg je op papier mee naar huis, evenals de kostenberekening. Zo kun je thuis rustig nadenken voor je een besluit neemt.

 

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Foto's

Meer voor-en-na-foto’s zie je in het eerste consult.


Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie benen
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie benen
Voor Nationaal Huidcentrum Liposuctie benen
Na Nationaal Huidcentrum Liposuctie benen
Nationaal Huidcentrum Liposuctie benen Nationaal Huidcentrum Liposuctie benen

Tarieven

Alleen bij Nationaal Huidcentrum is het tarief standaard €1.000,- per locatie. Wij staan niet alleen bekend om uitstekende expertise en resultaten, cliënten kiezen ook voor ons vanwege de hoge klanttevredenheid, goede zorg, ontspannen sfeer en natuurlijk de scherpste tarieven. Je bent bij ons in goede handen, vanaf de eerste intake tot de eindcontrole. Liposuctie wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.