Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
 

Algemeen

Nieuw in met name de fitness wereld is de term “Lady’s gap” of “thigh gap”, een term waarmee de ruimte tussen de bovenbenen bij vrouwen bedoeld wordt. Veel vrouwen proberen dit fenomeen om cosmetische redenen na te streven maar vaker nog ontstaat er door plaatselijke vetophoping op de dijbenen wrijving tussen de bovenbenen. Hierdoor kunnen vervelende plekken ontstaan die vaak zelfs pijnlijk zijn. Op warme dagen zorgt het bovendien voor minder comfort bij het dragen van rokjes en jurkjes door transpiratie.

 

Een andere grote ergernis bij veel vrouwen zijn de zogenaamde zadeltassen ofwel rijbroek. Deze ophopingen bevinden zich juist aan de buitenkant van de bovenbenen en zorgen ervoor dat het moeilijk is passende broeken te vinden. Vaak is de verhouding tussen de taille en de bovenbenen uit balans. Ook de voorkant en achterkant van de benen (zoals bij de bilplooi) kunnen uit proportie zijn.

 

Helaas lukt het niet altijd om opgehoopt vet weg te krijgen door middel van sporten of diëten. Liposuctie of liposculpture is dé methode om op een veilige en pijnloze manier voorgoed af te rekenen met schurende bovenbenen. De benen worden weer in verhouding teruggebracht en de contouren worden verbeterd. Met liposuctie is het ook mogelijk kleine locaties zoals de knieën te behandelen. Boven of naast de knie kan zich ook vet ophopen, vaak ervaren vrouwen dit als cosmetisch storend bij het dragen van bijvoorbeeld rokjes.

 

Bent u benieuwd of deze behandeling voor u geschikt is? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende intake.

Behandeling

De behandeling
Nationaal Huidcentrum voert de nieuwste technieken uit op het gebied van liposuctie. Het grootste voordeel is dat wij u kunnen behandelen onder plaatselijke verdoving. Tijdens deze zogenaamde “tumescent” methode kan de arts u vragen op te staan tijdens de behandeling zodat hij precies kan zien waar het vet voldoende is weggezogen. Ook is de vetverdeling op uw lichaam anders wanneer u ligt.

 

Na de behandeling
Ook kunt u na de behandeling uw dagelijkse bezigheden snel weer oppakken zonder de nasleep van een narcose. Tijdens de intake laten wij u aan de hand van beelden uitgebreid zien wat u kunt verwachten van de behandeling.

Tarieven

Bekijk de prijzen per behandeling

Plan nu een gratis intake en ontvang € 50,00 behandeltegoed voor een behandeling naar keuze!

Behandeling
Vanaf prijs
Behandeling van 1 locatie
€ 1.150,-
Behandeling van 2 locaties
€ 2.000,-
Behandeling van 3 locaties
€ 2.540,-
Behandeling van 4 locaties
€ 3.300,-