Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Verbeter de contouren van je benen met liposuctie

Nieuw in met name de fitness wereld is de term “Lady’s gap” of “thigh gap”, een term waarmee de ruimte tussen de bovenbenen bij vrouwen bedoeld wordt. Veel vrouwen proberen dit fenomeen om cosmetische redenen na te streven maar vaker nog ontstaat er door plaatselijke vetophoping op de dijbenen wrijving tussen de bovenbenen. Hierdoor kunnen vervelende plekken ontstaan die vaak zelfs pijnlijk zijn. Op warme dagen zorgt het bovendien voor minder comfort bij het dragen van rokjes en jurkjes door transpiratie.

 

Een andere grote ergernis bij veel vrouwen zijn de zogenaamde zadeltassen ofwel rijbroek. Deze ophopingen bevinden zich juist aan de buitenkant van de bovenbenen en zorgen ervoor dat het moeilijk is passende broeken te vinden. Vaak is de verhouding tussen de taille en de bovenbenen uit balans. Ook de voorkant en achterkant van de benen (zoals bij de bilplooi) kunnen uit proportie zijn.

 

Helaas lukt het niet altijd om opgehoopt vet weg te krijgen door middel van sporten of diëten. Liposuctie of liposculpture is dé methode om op een veilige en pijnloze manier voorgoed af te rekenen met schurende bovenbenen. De benen worden weer in verhouding teruggebracht en de contouren worden verbeterd. Met liposuctie is het ook mogelijk kleine locaties zoals de knieën te behandelen. Boven of naast de knie kan zich ook vet ophopen, vaak ervaren vrouwen dit als cosmetisch storend bij het dragen van bijvoorbeeld rokjes.

 

Ben je benieuwd of deze behandeling voor jou geschikt is? Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende intake.

Behandeling

De behandeling

Nationaal Huidcentrum voert de nieuwste technieken uit op het gebied van liposuctie. Het grootste voordeel is dat wij je kunnen behandelen onder plaatselijke verdoving. Tijdens deze zogenaamde “tumescent” methode kan de arts je vragen op te staan tijdens de behandeling zodat hij precies kan zien waar het vet voldoende is weggezogen. Ook is de vetverdeling op jouw lichaam anders wanneer je ligt. Lees hier meer over de behandeling.

 

Na de behandeling

Ook kan je na de behandeling je dagelijkse bezigheden snel weer oppakken zonder de nasleep van een narcose. Tijdens de intake laten wij je aan de hand van beelden uitgebreid zien wat je kunt verwachten van de behandeling.

Ben ik geschikt?

In principe zijn de meeste mensen geschikt voor een liposuctie aan de benen. Het is wel van belang dat je geen overgewicht heeft en gezond bent. Twijfel je over één van deze dingen? Dan kan je ons altijd even bellen voor meer informatie. Indien er sprake is van lipoedeem aan de benen dan verloopt het traject iets anders. Lees hier meer over lipoedeem wanneer je twijfelt over jouw situatie.

Adviesgesprek

Wanneer je een liposuctie behandeling van de benen overweegt dan is het belangrijk dat je eerst alle informatie krijgt. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos consult met de patiëntcoördinator wordt de behandeling jou uitgebreid uitgelegd en kan je jouw vragen stellen. Vervolgens ontmoet je de arts die het medische deel van de intake voor zijn rekening neemt en de locaties die je wilt laten behandelen zal beoordelen. Je krijgt foto’s van voor en na de behandeling te zien en we informeren je over eventuele risico’s. Wij geven je alle punten die we hebben besproken mee op papier, evenals een kostenberekening, zodat je rustig kunt nadenken voor je een besluit neemt. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende intake.

Tarieven

Bekijk de prijzen per behandeling

Plan nu een gratis intake en ontvang € 50,00 behandeltegoed voor een behandeling naar keuze!

Behandeling
Vanaf prijs
Behandeling van 1 locatie
€ 1.150,-
Behandeling van 2 locaties
€ 2.000,-
Behandeling van 3 locaties
€ 2.540,-
Behandeling van 4 locaties
€ 3.300,-