Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Je houdt constant je buik in. Je past niet meer in je favoriete broek. Herkenbaar? Vaak heb je alles al geprobeerd. Je bent gezonder gaan eten, je sport regelmatig en toch gaat het overtollige vet niet weg. Ongewenst buikvet is een grote ergernis van vrouwen én mannen. Liposuctie van de buik kan een goede oplossing zijn.

 

Bij Nationaal Huidcentrum ben je aan het goede adres. Ons ervaren team zuigt het vet op een veilige en effectieve manier weg.

 

Zomeractie: 30% korting op alle liposuctiebehandelingen

Deze actie is geldig in de maanden juni, juli en augustus en op behandelingen ingepland tussen juni t/m eind september. Je ontvangt 30% korting op de totale behandeling, inclusief verdovingsvloeistof en drukpak. All in, zonder verrassingen. Kom snel langs voor een vrijblijvend intakegesprek en plan nu je liposuctiebehandeling!

Behandeling

In onze kliniek gebruiken wij de ‘tumescent liposculptuur methode’. Dit is de meest geavanceerde vorm van vetafzuiging. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving. Je kunt je dagelijkse bezigheden weer snel oppakken.

 

Voordelen:

  • Veilig
  • Weinig last van zwellingen en blauwe plekken
  • Korte hersteltijd

 

Liposuctie buik behandeling

 

De voorbereiding

In een uitgebreid consult bespreekt onze specialist de behandeling en beantwoordt al je vragen. Ook beoordeelt de arts de vetverdeling op je lichaam. Dit eerste consult is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

 

De behandeling

Je bent goed geïnformeerd en besluit je te laten behandelen in onze kliniek. Op de dag van de behandeling verwelkomen wij je in onze speciale rustkamer met thee of koffie. Vervolgens komt de verpleegkundige om je te begeleiden.

 

Eerst maken we foto’s van je buik. Daarna tekent de specialist het te behandelen gebied af en verdooft hij lokaal de huid. Via kleine, onopvallende sneetjes brengt de arts een dunne canule (dunne buis) in met vocht. De vetcellen gaan los zitten en worden vervolgens weggezogen. Doordat je staat tijdens de behandeling is de vetverdeling op je buik goed te zien en wordt het eindresultaat mooi symmetrisch.

 

Na de behandeling

Na de ingreep krijg je een speciaal drukpak aan. Deze draag je vier weken zodat de opperhuid goed tegen de onderste huidlagen aandrukt. Na twee weken hoef je het pak alleen overdag of ’s nachts te dragen. De verpleegkundige brengt je naar de rustruimte, zodat je kunt bijkomen. Als je je goed voelt – en de arts het verantwoord vindt – mag je onder begeleiding weer naar huis. Je kunt snel je dagelijkse bezigheden oppakken. Het duurt even voordat de buik zijn nieuwe vorm heeft. Na ongeveer zes maanden is het eindresultaat bereikt.

 

Waarom Nationaal Huidcentrum?

  • Veel ervaring
  • Keurmerk
  • Korte wachttijden
  • Hoge klanttevredenheid
  • Hoge kwaliteit zorg en nazorg

Ben ik geschikt?

Je hebt geen (ernstig) overgewicht en je bent in goede gezondheid? Dan is liposuctie van de buik waarschijnlijk mogelijk.

 

Wanneer niet?

Als je veel bent afgevallen en je buik hangt, is liposuctie niet geschikt voor jou. In dit geval zou je na liposuctie teveel huid overhouden.

 

Liposuctie van de buik is vooral geschikt voor het terugbrengen van je contouren (denk maar aan het bekende zwembandje dat maar niet weggaat, terwijl je verder goed gevormd bent). Met liposuctie ben je voor altijd van deze probleemgebieden af.

 

Mannen

Ben je een man? Prik dan met je vinger in je buik. Voelt de buik zacht of juist hard aan? Wanneer je buik hard of stevig aanvoelt, dan zit je vet niet direct onder de huid. In dit geval is liposuctie niet geschikt voor jou.

Adviesgesprek

Het uitgebreide eerste consult met onze patiëntencoördinator en specialist is altijd gratis en vrijblijvend.

 

Voorafgaand aan het gesprek krijg je een formulier met vragen over je gezondheid, medicijngebruik en medische geschiedenis. De specialist heeft deze gegevens nodig om te beoordelen of je voor de behandeling in aanmerking komt.

 

In het gesprek nemen wij stap-voor-stap de behandeling met je door. We bespreken je verwachtingen en beantwoorden je vragen. Ook beoordeelt de arts de vetverdeling op je buik. Door alles goed met je te bespreken kunnen wij jou de liposuctiebehandeling aanbieden die aan je verwachtingen voldoet.

Tarieven

Zomeractie: 30% korting op alle liposuctiebehandelingen

Deze actie is geldig in de maanden juni, juli en augustus en op behandelingen ingepland tussen juni t/m eind september. Je ontvangt 30% korting op de totale behandeling, inclusief verdovingsvloeistof en drukpak. All in, zonder verrassingen. Kom snel langs voor een vrijblijvend intakegesprek en plan nu je liposuctiebehandeling!

 

Bijvoorbeeld:

Behandeling
All-in prijs
1 locatie: bijvoorbeeld buik - was:
€ 1.715,-
1 locatie: bijvoorbeeld buik - wordt:
€ 1.200,-
Meest voorkomende liposuctie: buik/maag/heupen/taille - was:
€ 5.755,-
Meest voorkomende liposuctie: buik/maag/heupen/taille - wordt:
€ 4.029,-