Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
 

Algemeen

Buikvet én dagelijkse ergernis weg na een liposuctie buik

Voor vele mannen en vrouwen is een ophoping van vet in de buikstreek een dagelijkse ergernis. Een gezond voedingspatroon en voldoende lichaamsbeweging helpen om buikvet kwijt te raken, maar vaak lukt het niet om alle vetophopingen weg te krijgen. Nationaal Huidcentrum biedt een oplossing met een liposuctie buik, waarbij het onderhuids vet op een veilige en effectieve manier wordt weggezogen. De verwijderde vetcellen keren niet meer terug.

 

Een liposuctie buik helpt om een platte(re) buik te krijgen, na bijvoorbeeld een zwangerschap, een periode van immobiliteit of bij een disproportionele buik. Bij deze chirurgische ingreep worden de natuurlijke verhoudingen van uw lichaam hersteld. Ervaar het zelf en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek over een buikliposuctie in onze kliniek.

Behandeling

Behandeling

Een liposuctie buik is dé behandelmethode als diëten en sporten niet (meer) helpen om hardnekkige vetophopingen in de buikstreek te laten verdwijnen. De gekwalificeerde en ervaren specialisten in de kliniek van Nationaal Huidcentrum gebruiken een geavanceerde methode van vetafzuiging, dat tumescent liposculptuur wordt genoemd.

 

Allereerst wordt het behandelgebied op de buik nauwkeurig afgetekend, waarna met een subtiele canule een waterige vloeistof met een verdovingsmiddel wordt ingespoten. De bloedvaten trekken hierdoor samen, waarna het onderhuids vet eenvoudig kan worden weggezogen. De arts kan u tijdens de liposuctie buik vragen om even op te staan, zodat de vetverdeling direct goed te zien is.

 

Vele voordelen

Een liposuctie buik volgens de tumescent-methode biedt diverse voordelen ten opzichte van de traditionele methode van buikvetafzuiging. Door de vernauwing van de bloedvaten wordt het risico op bloedingen gereduceerd. Bij deze innovatieve behandelvorm heeft u weinig last van zwellingen of blauwe plekken en kunt u rekenen op een betrekkelijk korte hersteltijd.

 

Na de behandeling

De liposuctie buik is een poliklinische behandeling. De behandelduur is afhankelijk van de hoeveelheid vet die wordt verwijderd. U mag vrijwel direct na de chirurgische ingreep onder begeleiding naar huis. U kunt uw dagelijkse bezigheden weer snel oppakken. De huid in de buikstreek heeft enige tijd nodig om zich aan de nieuwe buikvorm aan te passen. Afhankelijk van de behandelplek(ken), wordt na ongeveer zes maanden het volledige behandelresultaat bereikt.

 

Kliniek met keurmerk en ervaren specialisten

Een liposuctie buik in de kliniek van Nationaal Huidcentrum wordt uitgevoerd door een deskundige en zeer ervaren specialist. Onze kliniek heeft korte wachttijden, een hoge klanttevredenheid en levert hoge kwaliteit zorg en nazorg in een ontspannen setting, voortvloeiende uit het ZKN-keurmerk.

 

Contact

Bent u benieuwd welke mogelijkheden een liposuctie buik biedt en of deze voor u geschikt is? Neem telefonisch (088 – 425 10 00) of per e-mail (info@nationaalhuidcentrum.nl) contact op voor meer informatie. Of maak gebruik van het online contactformulier om u te laten terugbellen of direct een intakegesprek aan te vragen over liposuctie buik, op een dag en tijdstip dat u het beste schikt. Wij reageren zo snel mogelijk.

Tarieven

Tarieven

 

Nationaal Huidcentrum hanteert scherpe prijzen voor een liposuctie buik. Het tarief is afhankelijk van het aantal locaties dat wordt behandeld. Onze specialisten informeren u graag over de behandeling en het mogelijke eindresultaat. Wij kunnen u tijdens een vrijblijvend consult aan de hand van foto’s laten zien wat u kunt verwachten. Plan nu een gratis intake en u ontvangt € 50 behandeltegoed voor een behandeling naar keuze!

Behandeling
Vanaf prijs
Behandeling van 1 locatie
€ 1.150,-
Behandeling van 2 locaties
€ 2.000,-
Behandeling van 3 locaties
€ 2.540,-
Behandeling van 4 locaties
€ 3.300,-