Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Je houdt constant je buik in. Je past niet meer in je favoriete broek. Herken je dat? Ongewenst buikvet, een grote ergernis van vrouwen en mannen. Vaak heb je alles al geprobeerd. Je bent gezonder gaan eten en je sport regelmatig. Het overtollig vet gaat niet weg. Liposuctie buik is dan de oplossing.

 

Bij Nationaal Huidcentrum ben je aan het goede adres. Ons ervaren team zuigt het vet op een veilige en effectieve manier weg.

Behandeling

In onze kliniek gebruiken wij de Tumescent liposculptuur methode. Dit is de meest geavanceerde vorm van vetafzuiging. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving. Je kan je dagelijkse bezigheden weer snel oppakken.

 

Voordelen

Veilig

Weinig last van zwellingen en blauwe plekken

Korte hersteltijd

 

Liposuctie buik behandeling

 

De voorbereiding

In een uitgebreid consult bespreekt onze specialist de behandeling met jou en beantwoordt al je vragen. Ook beoordeelt de arts de vetverdeling op je lichaam. Dit eerste consult is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

 

De behandeling

Je bent goed geïnformeerd en besluit om je te laten behandelen in onze kliniek. Op de dag van de behandeling verwelkomen wij je in onze speciale rustkamer met thee of koffie. Vervolgens komt de verpleegkundige om jou te begeleiden.

Eerst maken we foto’s van je buik. Daarna tekent de specialist het te behandelen gebied af en verdooft hij lokaal de huid. Via kleine, onopvallende sneetjes brengt de arts een dunne canule (dunne buis) in met vocht. De vetcellen gaan los zitten. Vervolgens wordt het vet weggezogen. De arts vraagt tijdens de behandeling of je wilt gaan staan, zodat de vetverdeling goed te zien is en het eindresultaat symmetrisch is.

 

Na de behandeling

Na de ingreep krijg je een speciaal drukpak aan. Deze draag je vier weken zodat de opperhuid goed tegen de onderste huidlagen aandrukt. Na twee weken hoef je het pak alleen overdag of ’s nachts te dragen. Vervolgens brengt de verpleegkundige je weer naar de rustruimte om bij te komen.  Als je je goed voelt en de arts vindt het verantwoord, dan mag je onder begeleiding weer naar huis. Je kan snel weer je dagelijkse bezigheden oppakken. Het duurt even voordat de buik zijn nieuwe vorm heeft. Na ongeveer zes maanden is het eindresultaat bereikt.

 

Waarom Nationaal Huidcentrum?

Veel ervaring

Keurmerk

Korte wachttijden

Hoge klanttevredenheid

Hoge kwaliteit zorg en nazorg

Ben ik geschikt?

Je hebt geen (ernstig) overgewicht en je bent in goede gezondheid? Dan is liposuctie van de buik waarschijnlijk mogelijk.

 

Wanneer niet?

Als je veel bent afgevallen en je buik hangt, dan is liposuctie niet geschikt voor jou. Met liposuctie blijf je dan met te veel huidoverschot zitten.

 

Liposuctie buik is vooral geschikt voor het terugbrengen van je contouren. Denk aan, het bekende zwembandje dat maar niet weggaat terwijl je verder goed gevormd bent. Met liposuctie ben je voor altijd van deze probleemgebieden af.

 

Mannen

Ben je een man? Prik dan met je vinger in je buik. Voelt de buik zacht of juist hard aan? Wanneer je buik hard of stevig aanvoelt dan zit je vet niet direct onder de huid. Liposuctie is dan niet geschikt voor jou.

Adviesgesprek

Het uitgebreide eerste consult met onze patiëntencoördinator en specialist is altijd gratis en vrijblijvend.

Eerst krijg je een vragenformulier met vragen over je gezondheid, medicijngebruik en medische geschiedenis van ons. Deze gegevens heeft de specialist nodig om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de behandeling.

 

Stap voor stap nemen wij de behandeling met je door. We bespreken je verwachtingen en beantwoorden je vragen. Ook beoordeelt de arts de vetverdeling op je buik. Door alles goed met je te bespreken kunnen wij jou de liposuctiebehandeling aanbieden die aan je verwachtingen voldoet.

Tarieven

De kosten hangen af van het aantal locaties dat je laat behandelen.

 

Behandeling
Vanaf prijs
Behandeling van 1 locatie
€ 1.150,-
Behandeling van 2 locaties
€ 2.000,-
Behandeling van 3 locaties
€ 2.540,-
Behandeling van 4 locaties
€ 3.300,-