Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
 

Algemeen

Je eet gezond en sport regelmatig maar toch hou je constant je buik in, draag je wijde truien of pas je niet meer in je favoriete broek. Dat overtollige vetrandje gaat maar niet weg. Herkenbaar? Ongewenst buikvet is een grote ergernis van vrouwen én mannen. Liposuctie van de buik kan in dit geval een goede oplossing zijn.

 

Verhuisactie: 30% korting op liposuctie!

Om de verhuizing naar onze nieuwe kliniek te vieren hebben wij een mooie actie voor jou: 30% korting op liposuctie (all-in, inclusief pak en verdoving, dus geen verrassingen achteraf). Bijvoorbeeld: de meest voorkomende combinatie ‘buik, maag, heupen & taille’ kostte (all-in) € 6.035,- en is nu: € 4.224,50. En liposuctie van de ‘trochanter (rijbroek), binnenbenen & bilplooi’ was (all-in) € 4.650,- en kost nu slechts: € 3.255,-. De verhuisactie loopt tot en met december dus kom nu langs voor een gratis intakegesprek, plan je behandeling en ga slank het nieuwe jaar in!

Behandeling

In onze kliniek gebruiken wij de ‘tumescente liposculptuur methode’, de meest geavanceerde vorm van vetafzuiging. De behandeling vindt plaats onder lokale verdoving. Je gaat dus niet onder narcose en kunt dezelfde dag nog naar huis, waar je je dagelijkse bezigheden snel kunt oppakken.

 

Voordelen:

    • Veilig
    • Weinig last van zwellingen en blauwe plekken
    • Korte hersteltijd

 

De voorbereiding

In een uitgebreid consult bespreekt onze specialist de behandeling en beantwoordt al je vragen. Ook beoordeelt de arts de vetverdeling op je lichaam. Dit eerste consult is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

 

De behandeling

Je bent goed geïnformeerd en besluit je te laten behandelen in onze kliniek. Op de dag van de behandeling verwelkomen wij je in onze speciale rustkamer met thee of koffie. Vervolgens komt de verpleegkundige om je te begeleiden.

 

Eerst maken we foto’s van je buik. Daarna tekent de specialist het te behandelen gebied af en verdooft hij lokaal de huid. Via kleine, onopvallende sneetjes brengt de arts een dunne canule (dunne buis) in met vocht. De vetcellen gaan los zitten en worden vervolgens weggezogen. Doordat je staat tijdens de behandeling is de vetverdeling op je buik goed te zien en wordt het eindresultaat mooi symmetrisch.

 

Na de behandeling

Na de ingreep krijg je een speciaal drukpak aan. Deze draag je vier weken zodat de opperhuid goed tegen de onderste huidlagen aandrukt. Na twee weken hoef je het pak alleen overdag of ’s nachts te dragen. De verpleegkundige brengt je naar de rustruimte, zodat je kunt bijkomen. Als je je goed voelt – en de arts het verantwoord vindt – mag je onder begeleiding weer naar huis. Je kunt snel je dagelijkse bezigheden oppakken. Het duurt even voordat de buik zijn nieuwe vorm heeft. Na ongeveer zes maanden is het eindresultaat bereikt.

Ben ik geschikt?

Liposuctie van de buik is vooral geschikt voor het terugbrengen van je contouren (denk maar aan het bekende zwembandje dat maar niet weggaat, terwijl je verder goed gevormd bent). Met liposuctie ben je voor altijd van deze probleemgebieden af. Heb je geen (ernstig) overgewicht en ben je in goede gezondheid? Dan is liposuctie van de buik waarschijnlijk mogelijk.

 

Wanneer niet?

Als je veel bent afgevallen en je buik hangt, is liposuctie niet geschikt voor jou. In dit geval zou je na liposuctie teveel huid overhouden.

 

Mannen

Ben je een man? Prik dan met je vinger in je buik. Voelt de buik zacht of juist hard aan? Wanneer je buik hard of stevig aanvoelt, dan zit je vet niet direct onder de huid. In dit geval is liposuctie niet geschikt voor jou.

Adviesgesprek

Het uitgebreide eerste consult met onze patiëntencoördinator en specialist is altijd gratis en vrijblijvend.

 

Voorafgaand aan het gesprek krijg je een formulier met vragen over je gezondheid, medicijngebruik en medische geschiedenis. De specialist heeft deze gegevens nodig om te beoordelen of je voor de behandeling in aanmerking komt.

 

In het gesprek nemen wij stap-voor-stap de behandeling met je door. We bespreken je verwachtingen en beantwoorden je vragen. Ook beoordeelt de arts de vetverdeling op je buik. Door alles goed met je te bespreken kunnen wij jou de liposuctiebehandeling aanbieden die aan je verwachtingen voldoet.