Informatie aanvragen
Ik heb een vraag
Terugbelverzoek
Dr. E. Navadeh is als dermatoloog en venereoloog werkzaam in het Nationaal Huidcentrum en het Diaconessen Ziekenhuis in Meppel, alwaar hij samen met 7 assistenten een zeer drukke maatschap runt. Daarnaast is Eli Navadeh als specialist en medisch directeur verbonden aan Nationaal Huidcentrum.

Dr. Navadeh is een zeer bekwame dermatoloog en krijgt niet voor niets lovende reviews van zijn patiënten en cliënten:

"Een zeer kundig specialist. Luistert en besteedt aandacht aan de patiënt.Denkt niet alleen medisch, maar ook cosmetisch. Kortom uitmuntend!"

"Zeer fijne arts, praatte de hele tijd tegen mij tijdens de behandeling en legde precies uit wat hij doet.!"

"Een combinatie van kwaliteit en patiëntvriendelijkheid. Twee van de belangrijkste eigenschappen van Dr. Navadeh. Zijn assistenten zijn ook allemaal zeer vriendelijk en meewerkend."

"Zeer vakkundig, legt kort en duidelijk uit wat er gaat gebeuren, zodat je precies weet waar je aan toe bent."

De artsen van het Nationaal Huidcentrum maken deel uit van de medische staf. Zij bepalen mede het medische beleid van de organisatie. Regelmatig overleg leidt tot het beoordelen en verbeteren van behandelprotocollen en eenheid in de werkzaamheden van de artsen. De assistenten zijn allen in ziekenhuizen werkzaam, of werkzaam geweest. Permanente scholing is een belangrijk onderdeel om in alle omstandigheden optimaal te kunnen blijven werken.

Dr. Eli Navadeh is geregistreerd onder BIG-nummer 79043064701 en AGB-code 03010617.