Hoe kies je de juiste haartransplantatiekliniek?

Wist je dat er aan een haartransplantatie vaak jarenlang wikken en wegen vooraf gaat? “Is een haartransplantatie wel iets voor mij?” “Welke methode kies ik?” “Bij welke haartransplantatiekliniek krijg ik het beste resultaat voor mijn geld?”

 

Ben je op zoek naar informatie over een haartransplantatie, dan weet je dat er online veel over dit onderwerp te vinden is. Elke haartransplantatiekliniek hanteert zo haar eigen werkwijze. Wij horen vaak dat cliënten door de bomen het bos niet meer zien. Want waar kies je uiteindelijk voor? De methode? De kosten? Op gevoel? De meeste reviews?

 

De haartransplantatiekliniek die bij je past

 

Kliniek Nationaal Huidcentrum biedt een scala aan behandelingen op het gebied van huid en haar. Met name door de samenwerking tussen de diverse disciplines binnen de kliniek hebben wij veel kennis over de huid, en daarmee over haarziektes en andere oorzaken van haaruitval.

 

 

haartransplantatiekliniek

Het team plaatst minutieus de grafts van de achterkant van het hoofdhaar naar de voorzijde.

 

Wij zijn al jarenlang dé gespecialiseerde haartransplantatiekliniek in Midden-Nederland. Maar onze cliënten komen uit het hele land. Want de haartransplantatiespecialiste heeft inmiddels meer dan 35 jaar ervaring en het team behaalt prachtige resultaten. Niet voor niets waarderen onze cliënten de behandeling met hoge cijfers!

 

Wat we vaak terugkrijgen is waardering voor de persoonlijke aandacht in combinatie met de expertise van het team. Daarnaast is vrijwel iedereen verbaasd over hoe ontspannen de behandeling eigenlijk is…

 

 

De voordelen van een haartransplantatie binnen onze haartransplantatiekliniek:

  • De behandeling is poliklinisch, veilig en vrijwel pijnloos
  • Het ‘donorgebied’ blijft zoveel mogelijk behouden
  • In de meeste gevallen hoef je niet te worden kaalgeschoren
  • Wij gebruiken de meest innovatieve methode
  • De specialiste heeft meer dan 35 jaar ervaring

 

Plan een consult, dat scheelt je tijd en werk

Binnen de haartransplantatiekliniek is Michelle al jaren verantwoordelijk voor de intakegesprekken. Welke vraag je ook hebt, hoogstwaarschijnlijk heeft zij het antwoord. Dus ben je op zoek naar informatie? Plan een (video)consult en stel haar al je vragen. Dit scheelt je een hoop uitzoekwerk.

 

In het consult beoordeelt Michelle of je voor een haartransplantatie in aanmerking komt, legt ze je de verschillende methoden uit, berekent ze het aantal behandelingen dat je nodig hebt en hoor je wat de kosten zijn.

 

Bel 088 425 10 00 om een consult in te plannen of zet via de button ‘maak een afspraak’ zelf een afspraak in de agenda van Michelle. Haar advies is kosteloos en geheel vrijblijvend.