Hoe kies je de juiste haartransplantatiekliniek?

Wist je dat er vaak jarenlang wikken en wegen aan een haartransplantatie voorafgaat? ‘Is het wel iets voor mij?’ ‘Welke methode kies ik?’ ‘Bij welke haartransplantatiekliniek krijg ik het beste resultaat voor mijn geld?’

 

Ben je op zoek naar informatie over een haartransplantatie, dan weet je dat er online veel over dit onderwerp te vinden is. Elke haartransplantatiekliniek hanteert zo haar eigen werkwijze. Wij horen vaak dat cliënten door de bomen het bos niet meer zien. Want waar kies je uiteindelijk voor? De methode? De kosten? Op gevoel? De meeste reviews?

 

De haartransplantatiekliniek die bij je past

 

Nationaal Huidcentrum biedt een scala aan behandelingen op het gebied van huid en haar. Met name door de samenwerking tussen de diverse disciplines binnen de kliniek hebben wij veel kennis over de huid, en daarmee over haarziektes en andere oorzaken van haaruitval.

 

 

haartransplantatiekliniek

Het team plaatst minutieus de grafts van de achterkant van het hoofdhaar naar de voorzijde.

 

Wij zijn al jarenlang dé gespecialiseerde haartransplantatiekliniek in Midden-Nederland. Onze cliënten komen uit het hele land. De haartransplantatie-specialiste heeft dan ook meer dan 35 jaar ervaring en het team behaalt prachtige resultaten. Niet voor niets waarderen onze cliënten de behandeling met hoge cijfers!

 

Wat we vaak terugkrijgen is waardering voor de persoonlijke aandacht in combinatie met de expertise van het team. Daarnaast is vrijwel iedereen verbaasd over hoe ontspannen de behandeling eigenlijk is…

 

 

De voordelen van een haartransplantatie binnen onze haartransplantatiekliniek:

  • De behandeling is poliklinisch, veilig en vrijwel pijnloos
  • Het ‘donorgebied’ blijft zoveel mogelijk behouden
  • In de meeste gevallen hoef je niet te worden kaalgeschoren
  • Wij gebruiken de meest innovatieve methode
  • De specialiste heeft meer dan 35 jaar ervaring

 

Plan een consult, dat scheelt je tijd en werk

Ben je op zoek naar informatie? Plan een gratis en vrijblijvend consult en stel ons al je vragen. In het consult hoor je of voor een haartransplantatie in aanmerking komt. Ook leggen we je de verschillende methoden uit en berekenen we het aantal behandelingen dat je nodig hebt. Zo weet je meteen wat de kosten zijn. Dit scheelt je een hoop uitzoekwerk!

 

Bel 088 425 10 00 om een consult in te plannen of zet via de button ‘maak een afspraak’ zelf een afspraak in de agenda. Ons advies is kosteloos en geheel vrijblijvend.